Astroxs Decapat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #11 YiğitÖmer Kılıç dedi: İşlemci sıcaklığını açarak oyundayken sıcaklığı gösterir misin burada sıcaklık gözükmüyor. Eğer çok ısınmıyosa sen de yüksek frekans istiyorsan ThrottleStop kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... oyunda 92 derecede oluyor genelde işlemci yapiz dedi: Sıcaklıklar ne durumda? Throttle stop indirip arkada açık bırakıp 5dk oyun oynadıktan sonra ekran fotoğrafı atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam dün bir throtle stop ile test yapmıştım ssi yok fakat sıcaklık 92 derece 93 civarlarında dolanıyordu ara ara 93'e çıkıp iniyordu diyebilirim.
YiğitÖmer Kılıç dedi: İşlemci sıcaklığını açarak oyundayken sıcaklığı gösterir misin burada sıcaklık gözükmüyor. Eğer çok ısınmıyosa sen de yüksek frekans istiyorsan ThrottleStop kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... oyunda 92 derecede oluyor genelde işlemci yapiz dedi: Sıcaklıklar ne durumda? Throttle stop indirip arkada açık bırakıp 5dk oyun oynadıktan sonra ekran fotoğrafı atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam dün bir throtle stop ile test yapmıştım ssi yok fakat sıcaklık 92 derece 93 civarlarında dolanıyordu ara ara 93'e çıkıp iniyordu diyebilirim.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #12 Astroxs dedi: Oyunda 92 derecede oluyor genelde işlemci. Hocam dün bir throtle stop ile test yapmıştım ssi yok fakat sıcaklık 92 derece 93 civarlarında dolanıyordu ara ara 93'e çıkıp iniyordu diyebilirim. Genişletmek için tıkla... FPS oyunlarında durum nasıl? Genemi 2.2 GHz de?
Astroxs dedi: Oyunda 92 derecede oluyor genelde işlemci. Hocam dün bir throtle stop ile test yapmıştım ssi yok fakat sıcaklık 92 derece 93 civarlarında dolanıyordu ara ara 93'e çıkıp iniyordu diyebilirim. Genişletmek için tıkla... FPS oyunlarında durum nasıl? Genemi 2.2 GHz de?
Astroxs Decapat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #13 yapiz dedi: FPS oyunlarında durum nasıl? Genemi 2.2 GHz de? Genişletmek için tıkla... yok hocam o zaman 3.6 3.9 ghz leri görüyor
yapiz dedi: FPS oyunlarında durum nasıl? Genemi 2.2 GHz de? Genişletmek için tıkla... yok hocam o zaman 3.6 3.9 ghz leri görüyor
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #14 Astroxs dedi: Yok hocam o zaman 3.6 3.9 GHz'leri görüyor. Genişletmek için tıkla... O zaman normal sorun yok.
Astroxs dedi: Yok hocam o zaman 3.6 3.9 GHz'leri görüyor. Genişletmek için tıkla... O zaman normal sorun yok.
YiğitÖmer Kılıç Megapat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 764 Çözümler 3 7 Ağustos 2022 #15 İşlemci kullanmaya gerek duymuyor büyük ihtimalle. SpeedStep açarak daha yüksek frekanslı kullanabilirsin.
İşlemci kullanmaya gerek duymuyor büyük ihtimalle. SpeedStep açarak daha yüksek frekanslı kullanabilirsin.