i5 9300H laptopa OC yapmak

Epoch.7

Decapat
Daha fazla  
8 GB RAM 2666MHz.
i5 9300H.
GTX 1050 DDR5 3GB.
Arkadaşlar MSI Afterburner'dan overclock yapmak istiyorum PUBG için. Yardım edebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptoplar genelde çok çabuk ısınıyor. Overclock yaparsan ısınma olayı çok daha artacaktır. O yüzden parçalar zamanla performans kaybı yaşıyor. Bence yapma. Yanlış bilmiyorsam sadece sonunda k ibaresi olan işlemciler OC oluyor.

Laptop'ta OC yapmak çok işe yaramaz. Soğutması yeterli değil. Az yapacak olursanız da 1-2 FPS için değmez.

Cok fazla bir OC yapsaniz bile en fazla 5-6 FPS artar. Bosuna dereceler artar. Ben stock halde kullanmanizi oneriyorum.

Laptop için Overclock önerilmez yakarsınız.

8 GB RAM 2666MHz.
i5 9300H.
GTX 1050 DDR5 3GB.
Arkadaşlar MSI Afterburner'dan overclock yapmak istiyorum PUBG için. Yardım edebilecek var mı?
Youtube veya Reddit gibi sitelerde seninle aynı sisteme sahip insanların yaptığı OC değerlerine bak ve onların 50 MHz altından başlayarak sistemi test et Furmak tarzı bir uygulamayla. Kapanma olmuyorsa 25 MHz arttır tekrar test et. Sıcaklık çok yükseliyorsa ya da PC kapanıyorsa bir önceki değere kadar OC yapabilirsin. Ayrıca MSI Afterburner’da sol en üstte OC yazan bir yer var, ona tıklayıp scan’e basarsan MSI Afterburner sistemin stabil çalışacak optimum değerleri ayarlıyor ve sana sunuyor. Yarım saat kadar sürüyor hatta fazla da sürebilir, her ayarı tek tek test ediyor. En güvenlisi o olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…