i5 9300H sistem mavi ekran hatası

Abdulkadir_ege

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Rust oynarken mavi ekran aldım ve tırrr diye bir ses de geldi. Nedenini bulamadım sizce ne olabilir?

Sistem:
i5 9300H
GTX 1650
8 GB RAM

Minidump dosyası: Minidump

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığın diski HD Tune yazılımı ile "error scan" testi yap. HDD Sentinel yazılımı ile sağlık derecelerini paylaş ve S.M.A.R.T verilerini paylaş.

"sfc /scannow" rehberini uygula.

Easy Anti-Cheat kaldır.

USB portu olarak sadece klavye ve fare takılı kalsın. Diğer USB portları boşta kalsın.

Ekran kartı sürücün güncel mi diye kontrol eder misin?

Kullandığın diski HD Tune yazılımı ile "error scan" testi yap. HDD sentinel yazılımı ile sağlık derecelerini paylaş ve s. M. A. R. T verilerini paylaş.

"Sfc /scannow" rehberini uygula.

Easy Anti-Cheat kaldır.

USB portu olarak sadece klavye ve fare takılı kalsın. Diğer USB portları boşta kalsın.

Nerede mavi ekran hatası ban is cming is coming :)

Kullandığın diski HD Tune yazılımı ile "error scan" testi yap. HDD Sentinel yazılımı ile sağlık derecelerini paylaş ve S.M.A.R.T verilerini paylaş.

"sfc /scannow" rehberini uygula.

Easy Anti-Cheat kaldır.

Ekran kartım güncel ve pc de Undervoltta mevcuttu bu yüzden mavi ekran vermiş olabilir mi
?

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    115,1 KB · Görüntüleme: 39
  • 2.png
    2.png
    185,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 3.png
    3.png
    197,2 KB · Görüntüleme: 31
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı