Ayrıca bir tavsiye vermek istiyorum "save voltage changes" kısmı "do not save voltages." olmalı. Sistem değerleri kabul etmeyip kilitlendiğinde veya mavi ekran verdiğinde ThrottleStop'u silip yüklemek zorunda kalmayalım daha rahat olur. Sistem stabil hale geldiğinde "save voltages immediately." yapılması daha iyi olur bence.
Ayrıca bir tavsiye vermek istiyorum "save voltage changes" kısmı "do not save voltages." olmalı. Sistem değerleri kabul etmeyip kilitlendiğinde veya mavi ekran verdiğinde ThrottleStop'u silip yüklemek zorunda kalmayalım daha rahat olur. Sistem stabil hale geldiğinde "save voltages immediately." yapılması daha iyi olur bence.
Ayrıca bir tavsiye vermek istiyorum "save voltage changes" kısmı "do not save voltages." olmalı. Sistem değerleri kabul etmeyip kilitlendiğinde veya mavi ekran verdiğinde ThrottleStop'u sileyim yüklemek zorunda kalmayalım daha rahat olur. Sistem stabil hale geldiğinde "save voltages immediately." yapılması daha iyi olur bence.
Buradan atmam sakıncalı özel iletişim iletebilir misin? Mail discord vs. Olabilir. Moderasyon ekibi, sonucu burada paylaşacağız. Arkadaş bağlanması daha iyi. Zorlanıyoruz bu şekilde çünkü.
Buradan atmam sakıncalı özel iletişim iletebilir misin? Mail Discord vs. Olabilir. Moderasyon ekibi, sonucu burada paylaşacağız. Arkadaş bağlanması daha iyi.