Sanırım Chromium çalıştıran her Windows uygulaması hatalı. Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox. Chrome'da ekstra "hay aksi!" Hatası alıyorum.
Aşağıdakileri yaptım, Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox tarayıcılarında hala aynı sorunu yaşıyorum.
- Önbellek temizlendi.
- Uzantılar kaldırıldı.
- Güncellenmiş kayıt defteri.
- Yeniden biçimlendirilmiş bilgisayar. (Birçok kez)
- Tekrar yüklenen tarayıcılar.
Yukarıdaki adımların hiçbiri sorunu çözmedi. Yeniden biçimlendirmenin sorunu çözmeyeceğini düşünüyorum. Yüksek ihtimalle kod tabanında bir sorun var ve çözemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Acer Nitro 5 AN515-54
İşlemci: Intel Core i5 9300H
Ram: 8GB
256GB SSD
Ekran Kartı: GTX1050
Aşağıdakileri yaptım, Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox tarayıcılarında hala aynı sorunu yaşıyorum.
- Önbellek temizlendi.
- Uzantılar kaldırıldı.
Yukarıdaki adımların hiçbiri sorunu çözmedi. Yeniden biçimlendirmenin sorunu çözmeyeceğini düşünüyorum. Yüksek ihtimalle kod tabanında bir sorun var ve çözemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Acer Nitro 5 AN515-54
256GB SSD
Ekran Kartı: GTX1050
Sanırım Chromium çalıştıran her Windows uygulaması hatalı. Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox. Chrome'da ekstra "hay aksi!" Hatası alıyorum.
- Önbellek temizlendi.
- Uzantılar kaldırıldı.
Acer Nitro 5 AN515-54
256GB SSD
Ekran Kartı: GTX1050![]()
![]()
![]()
Son düzenleme: