Gorkemars Femtopat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 RAM Hikvision 8gb 2666mhz Ekran kartı MSI GTX 1660 Armor Anakart Msi H310M PRO VDH İşlemci i5 9400F Düne kadar oyunda hiçbir şey yoktu FPS'im 280 300 arası dolanıyordu. Bugün oyuna girdim, her zaman olduğu gibi konsola fps_max 0 yazdım, ölüm maçı girdim ve FPS 70 120 arası dolanıyordu. Sebebini bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2023
Düne kadar oyunda hiçbir şey yoktu FPS'im 280 300 arası dolanıyordu. Bugün oyuna girdim, her zaman olduğu gibi konsola fps_max 0 yazdım, ölüm maçı girdim ve FPS 70 120 arası dolanıyordu. Sebebini bilen var mı?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #2 Driver falan güncelediniz mi? Artı 0 Eksi
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.900 Makaleler 8 Çözümler 257 Yer İstanbul 7 Ağustos 2023 #3 Güç modunu değiştirmiş olabilirsiniz. Ya da Wraith mod açık olabilir. Öyleyse Wraith modunu kapatın. Artı 0 Eksi
KS KS Gorkemars Femtopat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #4 Yavuz_Çetin dedi: Driver falan güncelediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hepsi güncel. Blacksidemre dedi: Güç modunu değiştirmiş olabilirsiniz. Ya da Wraith mod açık olabilir. Öyleyse Wraith modunu kapatın. Genişletmek için tıkla... Güç modu nihai performansta. Artı 0 Eksi
Yavuz_Çetin dedi: Driver falan güncelediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hepsi güncel. Blacksidemre dedi: Güç modunu değiştirmiş olabilirsiniz. Ya da Wraith mod açık olabilir. Öyleyse Wraith modunu kapatın. Genişletmek için tıkla... Güç modu nihai performansta.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #5 Gorkemars dedi: Evet hepsi güncel. Genişletmek için tıkla... Sorduğum şey o değil. Yakın zamanda güncellendiniz mi? Son dönemde indirilen Driverlarda sorun olabilir. Artı 0 Eksi
Gorkemars dedi: Evet hepsi güncel. Genişletmek için tıkla... Sorduğum şey o değil. Yakın zamanda güncellendiniz mi? Son dönemde indirilen Driverlarda sorun olabilir.
KS KS Gorkemars Femtopat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #6 Yavuz_Çetin dedi: Sorduğum şey o değil. Yakın zamanda güncellendiniz mi? Son dönemde indirilen Driverlarda sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Geçtiğimiz hafta MSI Center indirmiştim o problem yapmış olabilir mi? GeForce Experience'ten oyunu optimize ettim eski haline döndü. Yine de yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Son düzenleme: 7 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Yavuz_Çetin dedi: Sorduğum şey o değil. Yakın zamanda güncellendiniz mi? Son dönemde indirilen Driverlarda sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Geçtiğimiz hafta MSI Center indirmiştim o problem yapmış olabilir mi? GeForce Experience'ten oyunu optimize ettim eski haline döndü. Yine de yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 7 Ağustos 2023 #7 Gorkemars dedi: Geçtiğimiz hafta MSI Center indirmiştim o problem yapmış olabilir mi? GeForce Experience'ten oyunu optimize ettim eski haline döndü. Yine de yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... nasıl optimize ettin acaba bende de aynı sorun varda Artı 0 Eksi
Gorkemars dedi: Geçtiğimiz hafta MSI Center indirmiştim o problem yapmış olabilir mi? GeForce Experience'ten oyunu optimize ettim eski haline döndü. Yine de yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... nasıl optimize ettin acaba bende de aynı sorun varda
KS KS Gorkemars Femtopat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #8 Uygulamayı açın, oyunu seçin, optimize ete tıklayın, seçeneklerden çubuğu performansa getirip uygulayın. Oyunu açınca çözünürlük ayarlarınızı tekrardan ayarlayın her şey düzeliyor Artı 0 Eksi
Uygulamayı açın, oyunu seçin, optimize ete tıklayın, seçeneklerden çubuğu performansa getirip uygulayın. Oyunu açınca çözünürlük ayarlarınızı tekrardan ayarlayın her şey düzeliyor
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 7 Ağustos 2023 #9 Gorkemars dedi: Uygulamayı açın, oyunu seçin, optimize ete tıklayın, seçeneklerden çubuğu performansa getirip uygulayın. Eki Görüntüle 1893672Eki Görüntüle 1893673 Oyunu açınca çözünürlük ayarlarınızı tekrardan ayarlayın her şey düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Gorkemars dedi: Uygulamayı açın, oyunu seçin, optimize ete tıklayın, seçeneklerden çubuğu performansa getirip uygulayın. Eki Görüntüle 1893672Eki Görüntüle 1893673 Oyunu açınca çözünürlük ayarlarınızı tekrardan ayarlayın her şey düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim.