engüzelisim Decapat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #1 Bu bilgisayarı kullanma amacım ofis olacak. daha iyi hazır sistem varsa, bu bütçeye yakın 2. el olmayan varsa, linki burada. Oyun bilgisayarı değil: Intel i5 9400 2.9GHz, 8GB DDR4, 240GB SSD Ofis ve Günlük Kullanıma Uygun Masaüstü Bilgisayar - Ofis Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi... www.teknobiyotik.com
Bu bilgisayarı kullanma amacım ofis olacak. daha iyi hazır sistem varsa, bu bütçeye yakın 2. el olmayan varsa, linki burada. Oyun bilgisayarı değil: Intel i5 9400 2.9GHz, 8GB DDR4, 240GB SSD Ofis ve Günlük Kullanıma Uygun Masaüstü Bilgisayar - Ofis Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi... www.teknobiyotik.com
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.952 Makaleler 3 Çözümler 16 5 Kasım 2021 #2 Alınmaz.
S sucuk ekmek Decapat Katılım 26 Nisan 2019 Mesajlar 39 5 Kasım 2021 #3 Kullanım amacınız nedir acaba ?
engüzelisim Decapat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #4 Ofis.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2021 #5 Alınmaz kendin toplasan daha uyguna gelir toplayamazsan öneri yaparız.
S sucuk ekmek Decapat Katılım 26 Nisan 2019 Mesajlar 39 5 Kasım 2021 #6 engüzelisim dedi: Ofis. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle alınmaz 2.el toplayabilirsiniz sadece iyi araştırmalısınız güvenilirlik bakımından.
engüzelisim dedi: Ofis. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle alınmaz 2.el toplayabilirsiniz sadece iyi araştırmalısınız güvenilirlik bakımından.
engüzelisim Decapat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #7 Lemmy Kilmister dedi: Alınmaz kendin toplasan daha uyguna gelir toplayamazsan öneri yaparız. Genişletmek için tıkla... Tamam toplama işinden pek anlamıyorum ama oyun için olmayacak yani video kartı önemsiz 8 GB RAM ve SSD olması lazım.
Lemmy Kilmister dedi: Alınmaz kendin toplasan daha uyguna gelir toplayamazsan öneri yaparız. Genişletmek için tıkla... Tamam toplama işinden pek anlamıyorum ama oyun için olmayacak yani video kartı önemsiz 8 GB RAM ve SSD olması lazım.
S sucuk ekmek Decapat Katılım 26 Nisan 2019 Mesajlar 39 5 Kasım 2021 #8 engüzelisim dedi: Ofis. Genişletmek için tıkla... Bir de öneride bulunalım fakat ofiste Google girsin yeter mi ? yoksa çizim mi yapıyorsunuz ?
engüzelisim dedi: Ofis. Genişletmek için tıkla... Bir de öneride bulunalım fakat ofiste Google girsin yeter mi ? yoksa çizim mi yapıyorsunuz ?
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #9 Ofis için çok daha iyi toplanır üstüne oyun bile oynanır.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2021 #10 engüzelisim dedi: Tamam toplama işinden pek anlamıyorum ama oyun için olmayacak yani video kartı önemsiz 8 GB RAM ve SSD olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yinede alınmaz GameGaraj'a giremiyorum cihazdan kaynaklı GameGaraj'dan bakabilirsin.
engüzelisim dedi: Tamam toplama işinden pek anlamıyorum ama oyun için olmayacak yani video kartı önemsiz 8 GB RAM ve SSD olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yinede alınmaz GameGaraj'a giremiyorum cihazdan kaynaklı GameGaraj'dan bakabilirsin.