engüzelisim Decapat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #11 sucuk ekmek dedi: Bir de öneride bulunalım fakat ofiste Google girsin yeter mi ? yoksa çizim mi yapıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... cizim yapmiyorum Mert Atakann dedi: Ofis için çok daha iyi toplanır üstüne oyun bile oynanır. Genişletmek için tıkla... 2.el mi? Ben pek toplama işlerini anlamıyorum?
sucuk ekmek dedi: Bir de öneride bulunalım fakat ofiste Google girsin yeter mi ? yoksa çizim mi yapıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... cizim yapmiyorum Mert Atakann dedi: Ofis için çok daha iyi toplanır üstüne oyun bile oynanır. Genişletmek için tıkla... 2.el mi? Ben pek toplama işlerini anlamıyorum?
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #12 engüzelisim dedi: Cizim yapmiyorum. 2.el mi? Ben pek toplama işlerini anlamıyorum? Genişletmek için tıkla... İkinci el evet isterseniz sıfır kasa bile alabilirsiniz o fiyata adamakıllı. engüzelisim dedi: Cizim yapmiyorum. 2.el mi? Ben pek toplama işlerini anlamıyorum? Genişletmek için tıkla... Sinerji AMD APU Ryzen 3 2200G 8GB 120GB SSD [Ofis Bilgisayarı] SSD'sini azıcık arttırıp 240 ya da 480 yaparak bunu alabilirsiniz.
engüzelisim dedi: Cizim yapmiyorum. 2.el mi? Ben pek toplama işlerini anlamıyorum? Genişletmek için tıkla... İkinci el evet isterseniz sıfır kasa bile alabilirsiniz o fiyata adamakıllı. engüzelisim dedi: Cizim yapmiyorum. 2.el mi? Ben pek toplama işlerini anlamıyorum? Genişletmek için tıkla... Sinerji AMD APU Ryzen 3 2200G 8GB 120GB SSD [Ofis Bilgisayarı] SSD'sini azıcık arttırıp 240 ya da 480 yaparak bunu alabilirsiniz.
engüzelisim Decapat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #13 Mert Atakann dedi: İkinci el evet isterseniz sıfır kasa bile alabilirsiniz o fiyata adamakıllı. Genişletmek için tıkla... Sıfır lazım ama ben nasıl toplayacağımı bilmiyorum.
Mert Atakann dedi: İkinci el evet isterseniz sıfır kasa bile alabilirsiniz o fiyata adamakıllı. Genişletmek için tıkla... Sıfır lazım ama ben nasıl toplayacağımı bilmiyorum.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2021 #14 engüzelisim dedi: Sıfır lazım ama ben nasıl toplayacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sinerji Caspian APU Athlon 3000G 8GB 240GB SATA SSD Sinerji Caspian APU Athlon 3000G 8GB 240GB SATA SSD fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Bunu alabilirsin hem daha ucuz ve daha kaliteli. engüzelisim dedi: Sıfır lazım ama ben nasıl toplayacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim attığım şu an daha mantıklı diğerinin soğutması kötü bunu düşünerek al.
engüzelisim dedi: Sıfır lazım ama ben nasıl toplayacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sinerji Caspian APU Athlon 3000G 8GB 240GB SATA SSD Sinerji Caspian APU Athlon 3000G 8GB 240GB SATA SSD fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Bunu alabilirsin hem daha ucuz ve daha kaliteli. engüzelisim dedi: Sıfır lazım ama ben nasıl toplayacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim attığım şu an daha mantıklı diğerinin soğutması kötü bunu düşünerek al.
O osman5123 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 627 Çözümler 1 Yer Ankara 5 Kasım 2021 #15 NEO 3 APU-K - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip NEO 3 APU oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com
NEO 3 APU-K - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip NEO 3 APU oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com
engüzelisim Decapat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #16 Ya hangisi daha iyi anlamadım 3 tane attınız?
H Heberiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 1.831 Makaleler 3 Çözümler 3 5 Kasım 2021 #17 Sadece ofis için Athlon 3000GE bile alınsa 2000-2500'e iş görür.
engüzelisim Decapat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #18 Ben hem ofis hem de hafif oyunları oynamak istiyorum.
S sucuk ekmek Decapat Katılım 26 Nisan 2019 Mesajlar 39 5 Kasım 2021 #19 engüzelisim dedi: Ben hem ofis hem de hafif oyunları oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... osman5123 dedi: NEO 3 APU-K - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip NEO 3 APU oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... o zaman bu gayet iyi.
engüzelisim dedi: Ben hem ofis hem de hafif oyunları oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... osman5123 dedi: NEO 3 APU-K - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip NEO 3 APU oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... o zaman bu gayet iyi.
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #20 engüzelisim dedi: Ben hem ofis hem de hafif oyunları oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Neo 3A-RX550 - Game Garaj tam sizlik.
engüzelisim dedi: Ben hem ofis hem de hafif oyunları oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Neo 3A-RX550 - Game Garaj tam sizlik.