i5-9400F %100 kullanımı görüyor

bilalsds

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6800XT İ5-12600 16 GB 3200 RAM 750W PSU H610M
Sistem:
1060 6 GB ekran kartı.
i5-9400F işlemci.
8 GB 3200MHz RAM.
650watt PSU.

Herhangi bir oyuna veya OBS gibi uygulamalara girdiğimde işlemci kullanımı %100'ü görüyor.
Oyunlarda düşük FPS sorunu yaşıyorum işlemcinin kullandığım uygulamalarda zorlanacak işlemci olduğunu düşünmüyorum.
Sizce sıkıntı nedir?

Hocam bende de E8400 vardı %100 kullanımden düşmüyordu ama 2. çekirdek hiç çalışmıyordu neredeyse ona bir bakın %100 olduğunda diğer çekirdeklerin durumu nasıl.

Oynadığınız oyunları ve oyunları oynadığınız çözünürlük, grafik ayarlarını söyleyebilir misiniz?

Hocam virüs olabilir işlemci teste sokmadığınız sürece sık sık %100 görmez.

RAM i yükselt. İşlemciye binen yük azalacaktır.

Virüs bulaşmış olabilir. Sistemi taratmanızda fayda var.

Virüs bulaşmış olabilir. Sistemi taratmanızda fayda var.

Hocam virüs olabilir işlemci teste sokmadığınız sürece sık sık %100 görmez.

3 ay önce format attım bu sorun yüzünden virüs yok.

Oynadığınız oyunları ve oyunları oynadığınız çözünürlük, grafik ayarlarını söyleyebilir misiniz?

Emulatör oyunları 1920x1080.

Hocam bende de E8400 vardı %100 kullanımden düşmüyordu ama 2. çekirdek hiç çalışmıyordu neredeyse ona bir bakın %100 olduğunda diğer çekirdeklerin durumu nasıl.

Ona nasıl bakacağım.

3 ay önce format attım bu sorun yüzünden virüs yok.

Emulatör oyunları 1920X1080.

Ona nasıl bakacağım.

Oyunlarda grafik ayarlarını düşürünce işlemciye binen yük artar bunun için sormuştum ama emulatörlerin sistem kullanımı ile ilgili çok bilgim yok maalesef.
Sistemdeki raminizi arttırmanızı ve çift kanal yapmanızı öneririm faydası olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…