I5 9400F 1660 Ti sisteme kaç W PSU alınmalı?

Ryujin

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Xpg Gammix 8+8GB DDR4
İşlemci
İntel Core İ5 9400F 3.9 Ghz
Arkadaşlar merhaba. Sistemimdeki Frisby marka güç kaynağını diğer bir ismi ile C4 patlayıcıyı değiştirmek istiyorum. Sizce hangi marka almalıyım? Kaç watt olmalı? Aklımda FSP, MSI ve Corsair gibi markalar var. Sizce hangisi daha iyidir?

Ekran kartı - MSI GTX 1660 Ti 6 GB DDR6.

SSD/HDD - Lexar 512 GB SATA/Seagate 1TB Barracuda 7200RPM HDD.

Anakart - MSI B360 Gaming Plus ATX.

500W yeterli olur. Bütçe nedir? Bir de marka değil de modellere bakmak daha doğru, yazdığınız markaların ürünleri genelde iyi oluyor fakat kusurlu ürünleri de olabilir.

500W yeterli olur. Bütçe nedir? Bir de marka değil de modellere bakmak daha doğru, yazdığınız markaların ürünleri genelde iyi oluyor fakat kusurlu ürünleri de olabilir.
Maksimum 1500 kadar ayırabilirim. Önceliğim fsp olacak sanırım çok öneren vardı. Hiç araştırmadım bu bütçeye 80+ gold veya silver var mıdır?

Maksimum 1500 kadar ayırabilirim. Önceliğim FSP olacak sanırım çok öneren vardı. Hiç araştırmadım bu bütçeye 80+ Gold veya Silver var mıdır?

Güzel bir model vardı 1500e, atıyorum hemen.

Bütçenizi biraz zorluyor biliyorum fakat ileriye yönelik çok güzel bir seçenek. Bu fiyatta kaliteli tam modüler Gold bir PSU bulmak zor.

1500 liraya çıktıktan sonra 60 lira farkı veririm o sorun değil. Fakat bu markar iyi mi? Sanırım yeni bir marka tam güvenemedim. Ayrıca bir sorum daha olacak. Şuanki psu bir süre daha idare eder gibi düşünüyorum ama bozulduğu zaman illa patlayacak diye bir şey varmı? Ekran kartına bir şey olmasından korkuyorum. Bir daha geri alamam ekran kartı çünkü.

Genelde kendiyle birlikte diper parçalara da zarar veriyor. Bence en kısa sürede kurtulun. Tabii teknoloji işi şans işi. Bir de NZXT yurt dışında bayağı popüler. Ülkemizde pahalı olduğu için tercih edilmiyor diye biliyorum.

Marka çok iyi, C serisi psuları da A-tier olarak işaretlenmiş ve genel kronik sorunu olmayan bir model. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Öyle diyorsanız sipariş versem iyi olur. Şimdi biraz daha güvendim markaya. Zaten aynı fiyat bandında daha iyisini bulamadım. Teşekkür ederim yardımlar ve öneriniz için.

Marka çok iyi, C serisi psuları da A-tier olarak işaretlenmiş ve genel kronik sorunu olmayan bir model. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Ürüne güvenim daha da arttı şimdi. Siparişini vereceğim. Çok sağolun.

Öyle diyorsanız sipariş versem iyi olur. Şimdi biraz daha güvendim markaya. Zaten aynı fiyat bandında daha iyisini bulamadım. Teşekkür ederim yardımlar ve öneriniz için.

Hayırlı olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…