i5 9400F 1660Ti Phoneix Düşük FPS Sorunu

Arkadaşlar işlemcim ve ekran kartım yazıyor, RAM ise Dual 16 GB RAM. BIOS ve NVIDIA Game Ready driverlarını kurdum güncel gözüküyor. Ama bazı oyunlarda düşük FPS alıyorum beklediğimden. Battlefield 1 Ultra ayarlar bazen 60 bazen 70 FPS ama üstünü göremiyorum. İnternette baktığımda ise 100 üzeri alıyor herkes aynı ekran kartında, sizce ne yapmam gerekir belki bilmediğim bir driver falan vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerinin ve oyun ayarlarının tıpatıp aynı olduğundan emin ol öncelikle. Başka videolara da bak yanıltıcı olabiliyor bazıları. Arkaplanda çalışan uygulama falan varsa onları da kapat. Oyunda farklı sahnelerde farklı FPS'ler alındığı için GTA 5'in benchmarkına bak bir de. Bir de son olarak sıcaklık değerlerine bak CPU ve GPU'nun. Isınıyorsa FPS düşüşü yaşayabilirsin. Sonuçlar %100 aynı olmayabilir ancak 30 FPS çok büyük bir fark.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı