i5 9400F 85 dereceleri görüyor

Deniz Dal

Hectopat
i5 9400F stok fan kullanıyorum ve NFS Heat oyununda sıcaklık 85 dereceleri görüyor ne yapmam lazım?

Bende 88 dereceyi görüyorum yarım saat oyunun sonunda. Termal macun siparişi verdim ve kasanın pozisyonunu değiştiricem. Çok fark etmezse yeni bir soğutucu almak lazım. Özellikle intelin soğutucuları amd den daha kötü diye biliyorum.

Büyük ihtimal kasanda egzoz fanı var sadece yaz aylarında birazda normal aslında ama benim işlemcim 60 dereceyi geçmesin dersen şöyle bir ürüne ihtiyacın var.

Soğutucu ile alakası yok. En yüksek AC Odyssey'de 70 dereceyi gördüm ben, stok fanla beraber kullanıyorum. Kasa masada yuvada duruyor yani sıcak hava kasanın arkasında sıkışıyor, ona rağmen böyle. Kasanızın fan durumu nedir?

Öncelikle sistem parçalarının sıcaklık değerlerini kullanılan kasa modeli, kasanın hava akışı, kasanın konumu ve ortam sıcaklığı da belirler. Kasanın yan tarafı açık bir şekilde deneyin birde. Ayrıca soğutucuyu kontrol edin. Eğer uzun süredir termal macunu yenilenmedi ise termal macunu yenileyin.

Sistem yeni macunu falan tazeydi voltaj ayarlarını değiştirdim 60 derece üstüne çıkmıyor artık ama Turbo özelliğini kullanamıyorum şu an için işimi görüyor ama bir soğutucu şart gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…