Elimde RTX 2060 bulunmakta. Ryzen 3. Nesiller çıktı biliyorum fakat çokta F/P gelmedi bana. X570 anakarlarda pahalı. Bu yuzden 9400f ile toplamaya karar verdim. Anakart olarak ASUS STRIX B365 f STRIX düşünüyorum önerilere açıgım.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
AMD Ryzen 5 3600 3.6 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci (Tray,Fansız) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Gigabyte B365 M Aorus Elite Intel Anakart / DDR4 RAM Destekli / Intel / Soket 1151 / USB 3.0 Destekli / USB 3.1 Destekli / Micro ATX / Intel B360 Chipsetli / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
Gigabyte B365 M Aorus Elite Intel Anakart / DDR4 RAM Destekli / Intel / Soket 1151 / USB 3.0 Destekli / USB 3.1 Destekli / Micro ATX / Intel B360 Chipsetli / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!