i5 9400F Anakart ve Soğutucu Önerisi

Furkan Tonbul

Megapat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Hemşire
Mastercase Pro 3 içerisine sığacak şekilde bir CPU soğucusu ve i5 9400F ile kullanmak için uygun fiyatlı güzel bir micro ITX anakart tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Micro ATX anakart istiyorum. Bütçe ise ikisi icin maximum 1000 TL.

Son düzenleme:
Elimde eski bilgisayarımdan kalan Akasa Venom Pico var. İşimi görür mü acaba?

Elimde eski bilgisayarımdan kalan Akasa Venom Pico var. İşimi görür mü acaba?
Aynı işlemciyi bende satın aldım, stok fan ile ilk testlerde 90 civarı alırken daha iyi bir termal macun sürerek en fazla 80-82 derece görüyorum. İnanıyorum ki elinizdeki soğutucuyu denemenizde fayda var, eğer ki istediğiniz sonucu edemezseniz Cooler Master 212'nin herhangi bir modelini önerebilirim. Anakart konusunda ise "ASUS TUF B360M -PLUS GAMING" önerebilirim. 2 tane M.2 soketi ve 4 tane RAM slotu yanında 2 tane de PCIe 3.0/2.0 x1 yuvası mevcut. Ayrıca RGB furyasına bir sempatiniz varsa ufak bir RGB aydınlatması da mevcut.

Overclock yapmayacağım. Bu durumda eski soğutucum yeni bir termal macunla işimi görür diye umuyorum.

Arkadaşlar merhaba elimde i5 9400F işlemci var bugün aldım Asus Prime B365 Plus anakart ile bios update yapmadan kullanabilirmiyim, B365 anakart kullanan varsa yazabilir mi? ACİL !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…