i5 9400F aşırı ısınma sorunu

Stok soğutucu için anormal bir değer.
Bir de mağazaların yakın zamanda açılmasını unutun. Bir şey alacaksanız edecekseniz internet diye bir şey var.

Açıkçası internetten teknoloji bazında alışveriş yapmaktan nefret ediyorum. Kurumsal firmaların internet sitesinde bile alışveriş yaptıgım zaman sorun yaşadım.O yüzde birebir gidip ürünü orada montajını yaptırp eve gelip ürünü deneyip gün içerisinde bir sorun olursa tekrar götürüp iadesini aynı gün içerisinde yapabiliyorum. 1 günde halledilecek sorun internet alışverişinde 1-2 hafta sürüyor. Tercih ettiğim birşey dğeil internet alışverişi. O yüzden Vatan mağazasının açılmasını bekleyecem 1-2 ay illa açılacak. Yorumlara bakılırsa bu sıcaklık 2-3 aydaçok birşey yapmaz.

Hala çözülmezse de Artic 34 Duo soğutucu (İçinden termal macun da çıkıyor.) alarak sorunu kökten çozebilirsin. İşlemci o soğutucu ile çoğu oyunda 50 dereceyi bile görmeyecektir

Hala çözülmezse de Artic 34 Duo soğutucu alarak sorunu kökten çozebilirsin. İşlemci o soğutucu ile oyunlarda 50 dereceyi bile görmeyecektir

Ürünü kontrol ettim. Çift taraflı. Alttan ve üsten soğutucu. Çok güzel birşeye benziyor. Fakat fiyatı biraz bütçemi aşıyor 200-250 arası tavsiye edeceğiniz birşey varmı acaba

Ürünü kontrol ettim. Çift taraflı. Alttan ve üsten soğutucu. Çok güzel birşeye benziyor. Fakat fiyatı biraz bütçemi aşıyor 200-250 arası tavsiye edeceğiniz bir şey var mı acaba
Aerocool Cylon 4 modeli de o bütçede iyidir. Hem soğutma olarak üzmez hem de çok iyi bir RGB aydınlatması var

Aerocool Cylon 4 modeli de o bütçede iyidir. Hem soğutma olarak üzmez hem de çok iyi bir RGB aydınlatması var

çok teşekkürler hocam. Mağaza satışları yok bunların. Bunları kendim nasıl montaj edecem. Hiçbir şekilde bilgim yok

Hocam peki ya bu 3 ünden hangisini tercih edersiniz. Ya da yazdıklarınız arasında bu 3 ü de o kadar iyimidir.

Cooler Master olan fena değil ama diğerleri o fiyatları asla hak etmeyen düşük seviye soğutucular.
Yazdıklarım üçünden de daha iyi ama Vatanda var mıdır bilmiyorum.

Cooler Master olan fena değil ama diğerleri o fiyatları asla hak etmeyen düşük seviye soğutucular.

O zaman mağazalar açıldıg zaman cooler master almayı düşünüyorum. Macun ile birlikte bu 2 si umarım sorunumu çözer hocam. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…