i5 9400F, GTX 1050 Ti'a darboğaz yapar mı?

Kuzey.aeli

Hectopat
MSI GTX 1050 Ti ekran kartıma i5 9400F almayı düşünüyorum. Darbogaz yaşar mıyım, uyumlu olur mu arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz yapacak bir sistem değil. Çok daha üst düzey kartlar kullanılabilir i5 9400F ile.

Darboğaz yapacak bir sistem değil. Çok daha üst düzey kartlar kullanılabilir i5 9400F ile.
Peki sipariş verdim. Anakart olarak ne tercih etmemi önerirsiniz ? Öncelik olarak 5+1 surround kullanıyorum ve analog ses çıkışlarının 6 tane olması tercihim. Onun harici form faktörü benim için önemsiz ama kasam Mid Tower.

Sipariş konusunda yorum yapacağım zaten darboğaz söz konusu bile değil. 1050 Ti düşük kalıyor bence bütçenizi az yükseltip en azından 1660 1660 Ti yada AMD kartlara yönelebilirsiniz. Bu arada ben AMD işlemci kullanan birisi olarak AMD işlemcileri öneririm kağıtta daha fazla FPS alıyor gibi gözükebilirler ama unutmayın Ryzen OC potansiyeline sahip bunun yanında çoklu işlemcide INTEL den daha iyi OC lu Ryzen ve INTEL in FPS farklarına bakmanızı öneririm.

Butce belirtin lutfen
1050ti yerine daha iyi kartlar alinabilir o fiyata fakat aldiginiz fiyati bulmiyorum
1050 Ti zaten bende mevcud kardeşim
Sipariş konusunda yorum yapacağım zaten darboğaz söz konusu bile değil. 1050 Ti düşük kalıyor bence bütçenizi az yükseltip en azından 1660 1660 Ti yada AMD kartlara yönelebilirsiniz. Bu arada ben AMD işlemci kullanan birisi olarak AMD işlemcileri öneririm kağıtta daha fazla FPS alıyor gibi gözükebilirler ama unutmayın Ryzen OC potansiyeline sahip bunun yanında çoklu işlemcide INTEL den daha iyi OC lu Ryzen ve INTEL in FPS farklarına bakmanızı öneririm.
Sadece günde 2 3 saat oyun oynıyacagım başka birşey yaptıgım söylenemez bilgisayarda o yüzden o.c yapıcagımıda sanmıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı