Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Önemli değil kral ama anakartıda yükseltirsen çok daha iyi olur çünkü senin kullandğın işlemci LGA1151'in en üst seviye işlemcisini kullanıyon anakartı yükselterek daha iyi işlemciler seçebiliriz. Anakart.
Bunları (işlemci ve anakartı) bu sitelerden almak zorunda değilsin ismi kopyala yapıştır arat Google da (kullandığın internet tarayıcısında) İtopya İncehesap, Gaming Gen TR gibi daha bilgisayarcı/elektronikçi yerlerden almanı tavsiye ederim.
Önemli değil kral ama anakartıda yükseltirsen çok daha iyi olur çünkü senin kullandğın işlemci LGA1151'in en üst seviye işlemcisini kullanıyon anakartı yükselterek daha iyi işlemciler seçebiliriz.
Anakart.
[Bunları (işlemci ve anakartı) bu sitelerden almak zorunda değilsin ismi kopyaLa yapıştır arat Google da (kullandığın internet tarayıcısında) İtopya İncehesap, Gaming Gen TR gibi daha bilgisayarcı/elektronikçi yerlerden almanı tavsiye ederim]
Teşekkür ederim fakat ekran kartım yeterli mi?
Ve anakartın linkinde sadece 10.nesil destekli diyor hocam ben yavaş yavaş yeniliyorum anakartı taktığımda işlemci kullanılmaz mı olacak.
Teşekkür ederim fakat ekran kartım yeterli mi?
Ve anakartın linkinde sadece 10.nesil destekli diyor hocam ben yavaş yavaş yeniliyorum anakartı taktığımda işlemci kullanılmaz mı olacak.