P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 25 Temmuz 2024 #31 Hitmeean dedi: Tamam hocam her şey için teşkrüler. Ailevi sıkıntılar biraz daha bekleyip dediğinizi yapabilriim. Genişletmek için tıkla... Hocam tamamda 2. el ordan burdan toplayip almaya aile daha cok karsi cikar diye biliyorum ben. Oyledir yani. Neden tam tersi ki?
Hitmeean dedi: Tamam hocam her şey için teşkrüler. Ailevi sıkıntılar biraz daha bekleyip dediğinizi yapabilriim. Genişletmek için tıkla... Hocam tamamda 2. el ordan burdan toplayip almaya aile daha cok karsi cikar diye biliyorum ben. Oyledir yani. Neden tam tersi ki?
Hitmeean Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #32 pawEn dedi: Hocam tamamda 2. el oradan buradan toplayip almaya aile daha cok karsi cikar diye biliyorum ben. Oyledir yani. Neden tam tersi ki? Genişletmek için tıkla... Onlar için hiç almamam daha iyi fakat ben bozuldu diyerek parça alıyorum 2.el daha hiç almadım fakat düşüneceğim.
pawEn dedi: Hocam tamamda 2. el oradan buradan toplayip almaya aile daha cok karsi cikar diye biliyorum ben. Oyledir yani. Neden tam tersi ki? Genişletmek için tıkla... Onlar için hiç almamam daha iyi fakat ben bozuldu diyerek parça alıyorum 2.el daha hiç almadım fakat düşüneceğim.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.258 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #33 pawEn dedi: Hocam tamamda 2. el ordan burdan toplayip almaya aile daha cok karsi cikar diye biliyorum ben. Oyledir yani. Neden tam tersi ki? Genişletmek için tıkla... Hocam aslında sıfır da güzel toplanır ancak 2. el piyasası da güzel durumda şu an. Az kullanılmış parçalardan biraz daha iyi bir sistem toplanabilir sanki. Haksız mıyım?
pawEn dedi: Hocam tamamda 2. el ordan burdan toplayip almaya aile daha cok karsi cikar diye biliyorum ben. Oyledir yani. Neden tam tersi ki? Genişletmek için tıkla... Hocam aslında sıfır da güzel toplanır ancak 2. el piyasası da güzel durumda şu an. Az kullanılmış parçalardan biraz daha iyi bir sistem toplanabilir sanki. Haksız mıyım?