Öncelikle sisteminiz hayırlı olsun. Aldığınız fiyatı da yazarsanız fiyat açısından da yorum yapılabilir.
Sorularına tek tek cevap vereyim. (Kendi kullanımımdan yorum yapacağım.) Ekran kartı çok ısınmıyor. Hatta ısınıyor bile tam denemez. Şuana kadar gördüğüm ne yüksek sıcaklık 66 olmalı. Ki overclock ne kadar denir bilmiyorum ama çok ufak bir overclock yapıyorum bazı oyunları oynarken.
Kasanın hava akışını hakkında çok yorum yapamayacağım ama benim kasamın önü tamamen mesh. O yüzden düşük sıcaklık alıyor da olabilirim. Güç kaynağı yeterli olacaktır o sisteme. İşlemci için ben stok fan kullanıyorum o da yüksek sıcaklıklara çıkmadı. Kasam benden uzak olduğu için ses konusunda rahatsız değilim fakat stok fanın ses yaptığını söyleyenler var.
RAM'i de en baştan 16 alarak iyi yapmışsınız ben hala alamadım fırsat olmuyor. İşlemci o ekran kartı için yeterli ama saçma işlemci zorlayan oyunlarda %100'ü görecektir. Örneğin AC: Origins'de işlemci kullanımı %99'un altına inmiyor. Bu nedenle 9600K alsam daha mı iyi olurdu diye düşünmedim değil, ama çoğu oyunda darboğaz yapmayacaktır için rahat olsun.