Arkadaşlar indirimde bilgisayar toplamaya başladım birkaç ürünü aldım, aldığım ve almadığım ürünleri sizlerle paylaşmak istiyorum sistem sizce nasıl olmuş?
Ekran kartı: MSI GeForce GTX1660 Ti Ventus XS 6G ( alındı )
Anakart: ASUS Prime B365M-A ( alındı )
İşlemci: i5 9400F.
Bellek: Corsair (2x8GB) Vengeance 3000MHz CL16.
SSD: Kingston 480GB HyperX Fury ( alındı )
Kasa: Corsair Spec-Delta 80Plus 550W RGB.
Sorularım şunlar: Ekran kartım çok ısınır mı? Fiyatı uygun olduğu için aldım, anakartı B365M-K alacaktım 4 bellek slotu olduğu için bunu seçtim başka bir farkı var mı bilmiyorum, kasanın hava akışı nasıldır kendim gidip gördüm hoşuma gitti içinde ki güç kaynağı yeterli midir? Ve işlemci için ek soğutucu gerekli olur mu? Yoksa stok fan kullanılır mı? Genel olarak yorumlarsanız çok sevinirim kalan parçaları yarın gidip alacağım.
Ekran kartı: MSI GeForce GTX1660 Ti Ventus XS 6G ( alındı )
Anakart: ASUS Prime B365M-A ( alındı )
İşlemci: i5 9400F.
Bellek: Corsair (2x8GB) Vengeance 3000MHz CL16.
SSD: Kingston 480GB HyperX Fury ( alındı )
Kasa: Corsair Spec-Delta 80Plus 550W RGB.
Sorularım şunlar: Ekran kartım çok ısınır mı? Fiyatı uygun olduğu için aldım, anakartı B365M-K alacaktım 4 bellek slotu olduğu için bunu seçtim başka bir farkı var mı bilmiyorum, kasanın hava akışı nasıldır kendim gidip gördüm hoşuma gitti içinde ki güç kaynağı yeterli midir? Ve işlemci için ek soğutucu gerekli olur mu? Yoksa stok fan kullanılır mı? Genel olarak yorumlarsanız çok sevinirim kalan parçaları yarın gidip alacağım.
Son düzenleyen: Moderatör: