Bora398 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 192 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2021 #1 Max 350TL olmalı. İyi soğutmalı ve az ses çıkarmalı. Ek olarak RGB olursa iyi olur (olmasa da olur) Kasam bu: Leo 3T | Game Garaj Not: Aynı konuyu 2 kere açtığından dolayı moderatörlerden özür dilerim. Gerçekten bu fan olaylarından hiç anlamıyorum. Bütçe arttığı için tekrar açtım konuyu. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2021
Max 350TL olmalı. İyi soğutmalı ve az ses çıkarmalı. Ek olarak RGB olursa iyi olur (olmasa da olur) Kasam bu: Leo 3T | Game Garaj Not: Aynı konuyu 2 kere açtığından dolayı moderatörlerden özür dilerim. Gerçekten bu fan olaylarından hiç anlamıyorum. Bütçe arttığı için tekrar açtım konuyu.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2021 #2 Aerocool Cylon 4F ARGB AE-CC-CYLN4F İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe İlla RGB istersen olabilir. ARGB destekli anakartın veya ARGB kontrolcü var mı?
Aerocool Cylon 4F ARGB AE-CC-CYLN4F İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe İlla RGB istersen olabilir. ARGB destekli anakartın veya ARGB kontrolcü var mı?
Bora398 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 192 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2021 #3 Mehmet A dedi: Aerocool Cylon 4F ARGB AE-CC-CYLN4F İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe İlla RGB istersen olabilir. ARGB destekli anakartın veya ARGB kontrolcü var mı? Genişletmek için tıkla... Anakartım biostar h310mhp. ARGB kontrolcüm yok.
Mehmet A dedi: Aerocool Cylon 4F ARGB AE-CC-CYLN4F İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe İlla RGB istersen olabilir. ARGB destekli anakartın veya ARGB kontrolcü var mı? Genişletmek için tıkla... Anakartım biostar h310mhp. ARGB kontrolcüm yok.
Nan0TecH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 4 Yer VİRJİNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar destekli Makina imalatı 21 Temmuz 2021 #4 Snowman T6 6 Bakır Borulu Rainbow Çift Fan Ledli Güçlü Cpu Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Snowman T6 6 Bakır Borulu Rainbow Çift Fan Ledli Güçlü Cpu Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Snowman T6 6 Bakır Borulu Rainbow Çift Fan Ledli Güçlü Cpu Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Snowman T6 6 Bakır Borulu Rainbow Çift Fan Ledli Güçlü Cpu Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2021 #5 Bora398 dedi: Anakartım biostar h310mhp. ARGB kontrolcüm yok. Genişletmek için tıkla... Peki bütçe arttırma şansın var mı?
Bora398 dedi: Anakartım biostar h310mhp. ARGB kontrolcüm yok. Genişletmek için tıkla... Peki bütçe arttırma şansın var mı?
Bora398 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 192 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2021 #6 Mehmet A dedi: Peki bütçe arttırma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Var tabiki ama tam bir miktar veremem. Siz önerin. Duruma göre beğenirsem alırım.
Mehmet A dedi: Peki bütçe arttırma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Var tabiki ama tam bir miktar veremem. Siz önerin. Duruma göre beğenirsem alırım.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2021 #7 ID-COOLING SE-224-XT ARGB V2 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat İçerisinde kendi kontrolcüsü var.