i5-9400F için Aerocool Rave 4 ARGB alınır mı?

xdark

Decapat
Daha fazla  
Çok uzatmadan sorayım. Bu işlemci için bu soğutucu alınır mı? İndirimde olduğunu görmüştüm sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
AG400 daha mantıklı ama yurt dışını bekeyemezsen, bunu alabilirsin.

Teşekkürler fakat işlemcim gerçekten fazla ısınıyor ortalama 95 derece bayram sonrasına kadar elimde olmasını istiyorum.

Teşekkürler fakat işlemcim gerçekten fazla ısınıyor ortalama 95 derece bayram sonrasına kadar elimde olmasını istiyorum.

İşlemcinde sorun var gibi. Bir termal yenile derim. Stok sogutucu yeterli OC yapmayacaksan o işlemciye.

Yani yeniledik fakat eski ve kötü bir termal macun kullandığımız için çok fark etmedi. Zaten bu stok soğutucular ne yazık ki kötü bu sebeple değiştirmek istedim.

Yani yeniledik fakat eski ve kötü bir termal macun kullandığımız için çok fark etmedi. Zaten bu stok soğutucular ne yazık ki kötü bu sebeple değiştirmek istedim.

MX4 sür yeterli olması gerekiyor. Ben 12400'ü bile stokla kullanırken bir sorun olmuyordu.

Pek sanmıyorum kasaya PSU sığmadığı için her yerini açtık yani herhalde hava geçiyordur.

Bu ısınma sorunu işlemcinin yüksek nm boyutu yüzünden oluyor zaten bu stok soğutucular bana göre berbat. 14 nm bir işlemci sanırım i5 9400F.

Arkadaşlar termal macun önerisi olan varsa önerebilir.

Son düzenleme:

MX4 iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…