ASUS PRIME Z390-A Intel Z390 Soket 1151 DDR4 4133MHz(OC) M.2 USB3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Grisepet.com ile alıÅveriÅe renk katın! Teknolojiden aksesuara, ofis ürünlerinden ev elektroniÄine binlerce ürün avantajlı fiyatlarla sizi bekliyor.
www.grisepet.com
Ekran kartı bu alınabilir ama site ne kadar güvenilir bilmiyorum.
O seçtiğiniz anakart yerine bu alınabilir.
Grisepet.com ile alıÅveriÅe renk katın! Teknolojiden aksesuara, ofis ürünlerinden ev elektroniÄine binlerce ürün avantajlı fiyatlarla sizi bekliyor.
www.grisepet.com
Ekran kartı bu alınabilir ama site ne kadar güvenilir bilmiyorum.
O seçtiğiniz anakart yerine bu alınabilir.
En ucuz MSI RTX 2060 Super Ventus GP OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI RTX 2060 Super Ventus GP OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 6.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Burda daha uygun onun fiyatı ayrıca 4k dediğiniz için ben onu yazmadım.
MSI MAG Z390M MORTAR Intel LGA1151 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Ekran kartı olarak, 2060 Super var, veya 2080 Ti çipinin downgrade edilmiş hali olan 2060 K.O var.
Evga RTX 2060 KO GAMING 06G-P4-2066-KR 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.