Şu anlık sadece Moba ve FIFA tarzı oyunlar oynuyorum. Önümüzdeki 5 sene tüm FIFA oyunlarını Full HD 144 Hz oynatabilecek bir ekran kartı arıyorum. Bütçem maksimum 1300 TL tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler. Bir ricam daha var sizden i5 9400f 8.nesil bir anakartta BIOS update yapılmadan çalışabilir mi?
Söz konusu anakart MSI H310M PRO-VD PLUS Intel H310.
Ben de öyle düşünmüştüm 700 TL civarı RX 580 2.el satış sitesinden buldum 1.5 yıl garantisi varmış. Hem 2-3 yıl idare eder hem de AMD yeni kartlara geçmiş olur belki bana da upgrade şansı doğmuş olur.
Ben de öyle düşünmüştüm 700 TL civarı RX 580 2.el satış sitesinden buldum 1.5 yıl garantisi varmış. Hem 2-3 yıl idare eder hem de AMD yeni kartlara geçmiş olur belki bana da upgrade şansı doğmuş olur.
İtopya diye bir siteden topladım ama iade etmeye karar verdim, vatandan gidip elimle toplamayı düşünüyorum umarım iptal süreci uzamaz 1 haftayı geçebilir gibi duruyor bu süreç, şikayetvar.com sitesinden baktığımda iptal sürecinden müzdarip olan çok insan var. Neyse ki ürün daha kargolanmadan iptal ettim. Düşündüm de Anakartı 2.el AM4 alsam işlemciyi de sıfır Ryzen 5 2600 alsam daha kârlı olmaz mı?