Aslında o işlemciye stok soğutucusu bile fazlasıyla yeterli. Ben daha iyi bir şey istiyorum dersen de Snowman M200 o işlemci için F/P anlamında gayet iyi olacaktır.Kasamın desteklediği maksimum CPU soğutucu yüksekliği 155mm.
Anakartım da Micro ATX.
stok soğutucu yerine bu onerdiğinizi taksam belirli bir oranda fark eder mi?Aslında o işlemciye stok soğutucusu bile fazlasıyla yeterli. Ben daha iyi bir şey istiyorum dersen de Snowman M200 o işlemci için F/P anlamında gayet iyi olacaktır.
İşlemcin yaklaşık 15 derece kadar daha serin çalışır diye düşünüyorum. Tabi tam değeri denemeden verememStok soğutucu yerine bu önerdiğinizi taksam belirli bir oranda fark eder mi?
peki ilgin için teşekkürlerİşlemcin yaklaşık 15 derece kadar daha serin çalışır diye düşünüyorum. Tabi tam değeri denemeden veremem![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.