İşlemcim oyunlarda hem ısınıyor, hem de stok fanın sesi bayağı rahatsız ediyor. Bu yüzden F/P ürünü kule tipi işlemci soğutucu arıyorum. Bütçe 200 TL ama "buna bu fiyat değer" diyebileceğiniz soğutucular varsa 250'ye kadar çıkabilirim.
Not: Sessizlik çok önemli benim için. Sessiz bir model önerirseniz sevinirim.
COOLER MASTER MASTERLIQUID LITE 120 AM4 UYUMLU 120MM SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Cooler Master Hyper H410R 92 mm Rgb LED Fan Soğutucu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Reeven Hans RC-1205 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Reeven Hans RC-1205 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
COOLER MASTER MASTERLIQUID LITE 120 AM4 UYUMLU 120MM SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hocam bütçeyi çok aşıyor ve açıkçası sıvı soğutmaya pek ihtiyacım yok overclock yapamayacağım çünkü. Oyunlarda işlemci soğuk tutsun ve ses yapmasın yeter
Scythe markasını duymuşsunuzdur (çok kaliteli soğutucular üretir). Onun alt markası.
İsteklerinizi de fazlasıyla karşılar. Alacağınız soğutucuların fanları 50 cfm hava akımı yaparken bu modelin fanı 82 cfm hava akımı yapmakta.
Yabancıların yaptığı testlere bakabilirsiniz:
Scythe markasını duymuşsunuzdur (çok kaliteli soğutucular üretir). Onun alt markası.
İsteklerinizi de fazlasıyla karşılar. Alacağınız soğutucuların fanları 50 cfm hava akımı yaparken bu modelin fanı 82 cfm hava akımı yapmakta.
Yabancıların yaptığı testlere bakabilirsiniz:
Çok teşekkür ederim markayı biraz araştırdım ve kaliteli bir marka olduğunu gördüm, videolarda ise soğutucunun isteklerimi karşıladığını anladım.
Şu anda kafamda ilk sırada bu soğutucu var.