i5 9400F için Parça Önerisi

Aly Joseph

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Elimde Zalman R1 mid-tower kasa var (600W), i5 9400F'im var işlemci olarak. Ve 1 TB HDD'm var.
Arkadaşlar sistem toplamak istiyorum, geri kalan parçaları ne almalıyım? Bütce soracaksınız ama ben bütçeden ziyade şöyle söyleyeyim size, AC Odyssey'e kadar oynamak isterim tabii ama ben ultra ayar hastası değilim, orta ayarlarda bile oynarım. O yüzden çok pahalı kaçmadan parça önerir misiniz? (Bu arada işlemcim iyi mi, yeterli mi?) İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

çok teşekkür ederim, Amd nin ekran kartlarına karşı biraz ön yargım var Nvidia tarafından önereceğin bir ekran kartı var mı ?
Nvidia fanboyluğuna gerek yok. AMD 10 yıl önceki AMD değil. Düşük-orta bütçede AMD şuan Nvidia'dan kat ve kat daha iyi. Rx 570 iyi bir kart.

Nvidia fanboyluğuna gerek yok. AMD 10 yıl önceki AMD değil. Düşük-orta bütçede AMD şuan Nvidia'dan kat ve kat daha iyi. Rx 570 iyi bir kart.
fanboyluktan değil hayatım da farklı sistemler kullanmış bir insan değilim, işlemcilerine diyecek laf yok gayet başarılı ama arkadaşlarım kullandığı ekran kartlarından memnun değiller.

İ5 8400, gtx 1070, asus b360 tuf pro gaming ve kingston hyperx 2*8gb 3000 mhz ram sistemimden tam performans alıyorum. Fps drop falan çok çok nadir, oda sanırım kablosuz bağlandığım için internet kaynaklı yaşıyorum. Sende aynı anakart, i5 9400f ve gtx 1660ti alarak sorunsuz kullanırsız diye düşünüyorum

İ5 8400, gtx 1070, asus b360 tuf pro gaming ve kingston hyperx 2*8gb 3000 mhz ram sistemimden tam performans alıyorum. Fps drop falan çok çok nadir, oda sanırım kablosuz bağlandığım için internet kaynaklı yaşıyorum. Sende aynı anakart, i5 9400f ve gtx 1660ti alarak sorunsuz kullanırsız diye düşünüyorum
teşekkür ederim, 1060 la 1660ti arasında gidip geliyorum ya :D

Gtx 1070 ile gtx 1660 ti aynı performans veriyorlarmış. Daha önce gtx 1060 3gb kullanmıştım. Şuan ki kullandığım gtx 1070 hakikaten eskisine göre çok performanslı. Gtx 1660ti öneririm

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı