i5 9400F için RX 6400 alınır mı?

Yok zaten almayın 6400 bu sistemde 1050 Ti kadar performans verir demek istedim. Bir tık daha iyisi tabii.

Bunu iyi bir şey olarak mı anlamalıyım kötü bir şey mi?

Normalde 1650 bakacaktım ama ben AMD'ye daha çok ısındım ve FSR yüzünden RX 6400 istiyordum.
Sıfır almak istiyorsan RX 6400 al, PCIe 3.0'da bile kullansan performans artışı yaşarsın.

Elinde ki kartı da satıp, ikinci el daha iyi kartlarda düşünebilirsiniz.

Sıfır almak istiyorsan RX 6400 al, PCI-e 3.0'da bile kullansan performans artışı yaşarsın.

Elinde ki kartı da satıp, ikinci el daha iyi kartlarda düşünebilirsiniz.

Pcle 3.0 nedir?

Bunu iyi bir şey olarak mı anlamalıyım kötü bir şey mi?
6400 Pci-e 4.0 sistemlerde RX 570’i bile geçebiliyor ancak Pci-3 sistemlerde düşük performans sergiliyor. Ayrıca kartta video çözücü donanımlar yok, yani yayın açamazsınız. İşlemciden vermeniz gerekir.

PCıe 3.0 nedir?
PCIe 3.0 ile PCIe 4.0 arasında fark var. Veri aktarım hızıdır en basit tabirle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6400 PCI-e 4.0 sistemlerde RX 570'i bile geçebiliyor ancak PCI-3 sistemlerde düşük performans sergiliyor. Ayrıca kartta video çözücü donanımlar yok, yani yayın açamazsınız. İşlemciden vermeniz gerekir.

PCI nedir anlatabilir misin veya nereden öğreneceğim PCI sürümü mü?

Nereden öğreneceğim bu pcle sürümü mü?

Anakarta ve işlemciye bakarak anlayabilirsin.

9400F'in PCI-e 3.0 desteği var, 4.0 desteği bulunmamakta. Anakart olarak da LGA1151 anakartlarda PCI-e 4.0 desteği yok.

Tamamdır teşekkür ederim dostum.

RX 6400 de tek sıkıntı ettiğim donanımdan kaynaklı Radeon ReLive gibi kendi ekran kaydı programını kullanamıyorsun, ben o şeyi buff kullanarak hallediyorum ama onun dışında bir sıkıntısı yok fiyatına göre acayip iyi, PCI-e4.0 ve 3.0 arasında zaten maximum 15FPS oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…