i5 9400F için soğutucu önerisi

KINSEI

Kilopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, işlemcim i5 9400F. 4 tane aynı anda sanal sunucu kullanmaktayım işlemcimde stok soğutucu bulunmakta.
Sanal sunucular ile işlem yaptığımdan dolayı işlemcim 70-75 dereceye kadar çıkıyor. Genelde de o sıcaklıklarda oluyor sanal sunucular çalışırken.
Sıcaklık arttığı için de sanal sunucu performansı düşmekte. Soruma gelirsek dostlar fiyat performans olarak bana önerebileceğiniz bir CPU soğutucu var mı? Yani bütçeyi sorarsanızda 200-300 verebilirim gibi. Eğer bu fiyattaki ürünlerin işe yaramayacağını düşünüyorsanız daha üst ürünleri de benimle paylaşırsanız sevinirimç.

Son düzenleyen: Moderatör:
70-75 derecelerde işlemci hiçbir problem çıkarmaz hocam. O düşüklüğün başka bir sebebi olmalı. Bu sıcaklıklar iyi.

Hocam sanal sunucularda performans düşmesini istemiyorum. 2-3 ay oldu termal macununu süreli.

Hocam sanal sunucularda performans düşmesini istemiyorum. 2-3 ay oldu termal macununu süreli.
70 75 dereceler iyi hocam. Bu sıcaklıklarda işlemci termal kısıtlamaya uğramaz. Performans düşüklüğü işlemcinin sıcaklığından kaynaklanmıyor.

İleride daha iyi işlemcilerle kullanırım diyorsanız buna bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…