i5 9400F ile GTX 1050 Ti sistem tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Msi Ventus oc ve inno3D var 1600 tl ye ayrıca 1200-1100tl ye rx 580 alınır 1060 6gb ye para vermek yerine rx 580 1060 dan daha performanslı bir kart

Adam hala GTX 1060 öneriyor Şaka gibi gerçekten o fiyata RX580 veya 1660 varken neden 1060 gibi leş bir kartı öneriyorsunuz? Sadece MHZ lere göre karar vermeyin. Arada mimari farkı var bir kere.

Adam hala GTX 1060 öneriyor Şaka gibi gerçekten o fiyata RX580 veya 1660 varken neden 1060 gibi leş bir kartı öneriyorsunuz? Sadece MHZ lere göre karar vermeyin. Arada mimari farkı var bir kere.
Bende onu demeye çalışıyorum ama konuyu açan arkadaş ısrarla 1060 3gb diyor mhz değeri yüksek diye

Uslub önemli. RX i bedavaya evime sokmam. TDP değerinden tut yaşanan sorunlar dahilinde. Dandik dandik yazılımsal hataları yüzünden ilerde sorun yaratmayacaginin bir garantisi yok yazılımsal. Millet ne çektiği beeeeeee. Adam 1050 Tİ demiş bütçesi olsa rtx alır. Yakın bütçede 1660 ile 4 5 FPS i gözümde buyutmedigim için bu önerim. Gerçi doğru sizin gözünüzde mikro ayarlar var 200 fpsi bile gözünüz görebilir.

Heh bu yüzden 1060 diyorum. Hem fiyat farkından hemde ona göre performansından. Öneri sunarken karşınızdakini cezbetmeli. 1350 TL bandında önerdiğim model emin ol daha iyi gelicek ona.onca yazılara rağmen bunu diyorsa
Bende onu demeye çalışıyorum ama konuyu açan arkadaş ısrarla 1060 3gb diyor mhz değeri yüksek diye

Kardeşim biz ne diyoruz rx 580 varken 1060 alınmaz rx 580 daha ucuz ve daha güçlü

Dandik yazılımsal sorunları var dediğin marka şuanda en stabil ve düzgün çalışan yazılıma sahip

Bende diyorum ki evime RX sokmam. Sokturmam onermem. Sorunlu bir anakart. Daha wattman sorunu yaşayan var . Değişik değişik şekilde sorun çözen var cozemeyen var. Kullanım kolaylığı 0 bir model
Kardeşim biz ne diyoruz rx 580 varken 1060 alınmaz rx 580 daha ucuz ve daha güçlü

4 5 FPS mi? Gerçekten şaka gibi. Sizin gözünüz göremiyor olabilir, ama normal şartlarda bizim gözlerimiz görüyor. 1600 TL bütçe belirtmiş neden 1060 gibi leş bir kartı alsın ki? Bu kadar fanı olmayın markaların. Siz kullanıyorsunuz diye iyi olmuyor o kart. Anlayın bunu.

Arkadaşlar bu kadar zor değil bu olay. Seçim yapmakta zorlandığınız kartların karşılaştırmasını izlersiniz, fiyat performans olarak hangisi mantıklı geliyorsa onu alırsınız. %5 farkla X ekran kartı önde diye ekstra 300 TL verilmez. Çünkü fiyata karşılık performansı kötü. Ama aynı paraya daha iyi kart almak varken neden olmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…