Uslub önemli. RX i bedavaya evime sokmam. TDP değerinden tut yaşanan sorunlar dahilinde. Dandik dandik yazılımsal hataları yüzünden ilerde sorun yaratmayacaginin bir garantisi yok yazılımsal. Millet ne çektiği beeeeeee. Adam 1050 Tİ demiş bütçesi olsa rtx alır. Yakın bütçede 1660 ile 4 5 FPS i gözümde buyutmedigim için bu önerim. Gerçi doğru sizin gözünüzde mikro ayarlar var 200 fpsi bile gözünüz görebilir.
Bende diyorum ki evime RX sokmam. Sokturmam onermem. Sorunlu bir anakart. Daha wattman sorunu yaşayan var . Değişik değişik şekilde sorun çözen var cozemeyen var. Kullanım kolaylığı 0 bir model
Anlaşıldı. Birimiz RX birimiz Nvdia cephesinde. Birimiz sorunlu model seviyor birimiz sorunsuz. Tartışma lüzum yok. YouTube testleri ortada. RX onermiyorum kesinlikle. Alma aldırma konu sahibi arkadaş. Varsa paran git 1660 al daha düşük bütçe dersen 1060 al geç
Anlaşıldı. Birimiz RX birimiz Nvdia cephesinde. Birimiz sorunlu model seviyor birimiz sorunsuz. Tartışma lüzum yok. YouTube testleri ortada. RX onermiyorum kesinlikle. Alma aldırma konu sahibi arkadaş. Varsa paran git 1660 al daha düşük bütçe dersen 1060 al geç
Bende diyorum ki evime RX sokmam. Sokturmam onermem. Sorunlu bir anakart. Daha wattman sorunu yaşayan var . Değişik değişik şekilde sorun çözen var cozemeyen var. Kullanım kolaylığı 0 bir model
Bence siz de size atılan mesajlara göz atın konularıniza baktım bir çok kişi rx serisi hakkında olanların yalan olduğunu söylemiş zaten ayrıca sadece AMD de sorun yaşanacak diye bir şey yok nvidia tarafında da yaşanabilir üreticiden yani markadan kaynaklı her 2 tarafta da sorun olabilir ayrıca kim ne derse desin 1060 alınmaz 580 varken bu kadar net
Bence siz de size atılan mesajlara göz atın konularıniza baktım bir çok kişi rx serisi hakkında olanların yalan olduğunu söylemiş zaten hala kulaktan dolma
Hasbinallah demenize gerek yok boş yere. Zaten haklı olan o. Siz ürünü hiç kullanmadan bir fanboy olarak yorum yapıp insanlara kötü tavsiye veriyorsunuz. Lütfen önce biraz araştırın. İyi forumlar dilerim
Hasbinallah demenize gerek yok boş yere. Zaten haklı olan o. Siz ürünü hiç kullanmadan bir fanboy olarak yorum yapıp insanlara kötü tavsiye veriyorsunuz. Lütfen önce biraz araştırın. İyi forumlar dilerim