i5 9400F ile GTX 1050 Ti sistem tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amd yi eskisi gibi sanan kulaktan dolmalar öyle düşünüyor şuan
Yok ben onlara aldırış etmedim. Ben bu global yaşanan wattman sorununu sevmedim. Ayrıca TDP ve ısı değerlerini beğenmedim. Nitro modeli hariç..

Bazı arkadaşlar suizanda bulunuyor sizlerin yorumlarını, incelemeleri dinleyerekten 1050ti den 1060 3gb yöneldim galiba bir çaresini bulup 1660 alıcam doğru olan bu youtube dende bayağı araştırdım, 1660 sistem için daha elverişli.

İşin açıkçası ben nvidia taraftarıyım rx modeli kullanan arkadaşlara da saygım var vakit ayrıdığınız için herkese teşekkür ediyorum.

Doğru seçim olur.

Evet aynen öyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanboyluk yapmıyorum. Kaç kere ısrarla belirtmem gerek. Genel şikayetlere bakiyorum ve diyorum ki vukuatlı bana göre. AMD ekran kartindan çeken çok. Nvdia da da var tabi ki ama AMD gbi sorunlar değil. Genelde basit veya fabrikasyon sorunlar.
Eeee nvidia tarafinda olunca AMD kötü mü oluyor ya sabır bilgilenmeden araştırmadan fan boyluk yapıyorsunuz ya surda aşırı kıl oluyorum

Nvidia da ve AMD de de olabilir bu sorunlar AMD ye özel değil anlamıyorsunuz ben rx 580 yerine daha pahalıya 1060 öneren birisine ne diyeyim ki [emoji1][emoji2]

Sıkıntılı bir
Nvidia da ve AMD de de olabilir bu sorunlar AMD ye özel değil anlamıyorsunuz ben rx 580 yerine daha pahalıya 1060 öneren birisine ne diyeyim ki [emoji1][emoji2]
RX 580 nitro 1700 TL incehesapta. Galax 1060 1400 TL civarı bu 1. 2.si bir şey deme sen amd ilk önce gitsin bı TDP değerini cozsun. Nitro modeli hariç ısınma sorununu cozsun. Global wattman sorununu cozsun. Yazılımsal sorununu millete uzun süre cektirmesin. Kaç ay aradan sonra sorunu anca çözebildiler yazılımla. Onuda wattman sözleşmeni onaylamama kaydıyla. Neyse sen git RX al doya doya oyna. Bende Nvdia ile okey ? Ben her zaman her yerde AMD kendini düzelmedigi sürece RX de onermeyecegim. Sen öner.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…