i5-9400F işlemci nasıldır?

İşlemci modelinde sorun olabilir hatırladığım bu.
İnternet kafe bilgisayarlarında sıkça karşılaştığım bir model ve gerçekten güçlü neredeyse açamayacağı oyun yok bir kaç tane AAA+ oyun hariç.

@justishak03 , oyun performansını merak ediyorsanız 9400F stok hızlarda çalışan bir 7700K gibi bir performans sergiliyor. RTX 2060/RX5600XT seviyesi GPU'lara kadar da 1080p'de güzel iş yapar, tabii bu düzey her ne kadar 2K veya daha üst çözünürlüklerde yükselecek olsa bile (6600XT/3060Ti vb) benzer fiyatlara daha güçlü ve güncel opsiyonlara yönelmeniz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum, karar sizin yine de..

Son düzenleme:
Bu işlemciyi GTX 1660Ti ile kullanıyorum, oynamak istediğim her oyunu oynatıyor. Fakat bu işlemci 9. nesil, ben 2 sene önce çıktığı zaman almıştım bu yüzden yeni alacaksanız 10400F veya 11400F işlemcileri öneririm. Fiyat farklarını bilmiyorum, bütçeniz 9400f için ise de sizi üzmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı