avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 26 Şubat 2025 #21 xsrench dedi: Hocam şimdi CINEBENCH testini yapıyorum ve sıcaklık max 68 oldu 5 dakikada Sanırım hem ben ilk seferde ben yanlış sürdüm hemde macun çok kaliteli değil Genişletmek için tıkla... Tamam hocam gayet iyi bir sorun yok. Hayırlı olsun şimdiden. Macunlar öyle aşırı fark atmaz birbirine yaklaşık 5-8w/mk'dan sonra. Df36 kullanıyorum ben mx6'dan sonra almayı düşünebilirsiniz onu. 19.2w/mk fiyatı da uygun bayağı.
xsrench dedi: Hocam şimdi CINEBENCH testini yapıyorum ve sıcaklık max 68 oldu 5 dakikada Sanırım hem ben ilk seferde ben yanlış sürdüm hemde macun çok kaliteli değil Genişletmek için tıkla... Tamam hocam gayet iyi bir sorun yok. Hayırlı olsun şimdiden. Macunlar öyle aşırı fark atmaz birbirine yaklaşık 5-8w/mk'dan sonra. Df36 kullanıyorum ben mx6'dan sonra almayı düşünebilirsiniz onu. 19.2w/mk fiyatı da uygun bayağı.
xsrench Yoctopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #22 Çok teşekkür ederim hocam yardımlarınız için. Dediğiniz macuna göz atacağım. İyi akşamlar
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 26 Şubat 2025 #23 xsrench dedi: Çok teşekkür ederim hocam yardımlarınız için. Dediğiniz macuna göz atacağım. İyi akşamlar Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar, bir sorun yaşarsanız konu açıp beni etiketleyebilirsiniz.
xsrench dedi: Çok teşekkür ederim hocam yardımlarınız için. Dediğiniz macuna göz atacağım. İyi akşamlar Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar, bir sorun yaşarsanız konu açıp beni etiketleyebilirsiniz.