ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 10 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar PC'yi alalı 1 buçuk yıl oldu hiç temizlemedim ve termal macununu değiştirmedim temmuz ayında tozunu aldırmayı düşünüyorum sizce ekran kartının ve işlemcinin termal macunu değiştirmeli miyim?
Arkadaşlar PC'yi alalı 1 buçuk yıl oldu hiç temizlemedim ve termal macununu değiştirmedim temmuz ayında tozunu aldırmayı düşünüyorum sizce ekran kartının ve işlemcinin termal macunu değiştirmeli miyim?
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.273 Makaleler 1 Çözümler 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 10 Haziran 2022 #2 Sıcaklık değerlerinde anormal bir durum olmadığı sürece gerek yok.
ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 10 Haziran 2022 #3 imnotagamer dedi: Sıcaklık değerlerinde anormal bir durum olmadığı sürece gerek yok. Genişletmek için tıkla... Oyundan oyunda değişiyor geçen Fortnite da 80 dereceyi buldu korktum ama boşta 45 derece civarında.
imnotagamer dedi: Sıcaklık değerlerinde anormal bir durum olmadığı sürece gerek yok. Genişletmek için tıkla... Oyundan oyunda değişiyor geçen Fortnite da 80 dereceyi buldu korktum ama boşta 45 derece civarında.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.273 Makaleler 1 Çözümler 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 10 Haziran 2022 #4 @ZEROX67 Aşırı yüksek değerler değil. Bulunduğunuz ortamın sıcaklığı da mevsimden ötürü yüksek ise normal değerler aslında.
@ZEROX67 Aşırı yüksek değerler değil. Bulunduğunuz ortamın sıcaklığı da mevsimden ötürü yüksek ise normal değerler aslında.