Selçuk Sercan Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 432 Çözümler 6 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #11 Yener Mesut dedi: Kurulum için bilgilendirici bir rehber veya video hazırlama şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Fotoğraflı anlatım gibi birşey yapabilirim eğer isterseniz.
Yener Mesut dedi: Kurulum için bilgilendirici bir rehber veya video hazırlama şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Fotoğraflı anlatım gibi birşey yapabilirim eğer isterseniz.
Y Yener Mesut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #12 Selçuk Sercan dedi: Fotoğraflı anlatım gibi birşey yapabilirim eğer isterseniz. Genişletmek için tıkla... Çok iyi olur.
Selçuk Sercan dedi: Fotoğraflı anlatım gibi birşey yapabilirim eğer isterseniz. Genişletmek için tıkla... Çok iyi olur.
Selçuk Sercan Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 432 Çözümler 6 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #14 Arctic Freezer 34 eSports ile Cooler Master Hyper 212 arasında kaldım. Fiyatları birbirine çok yakın ancak hangisini tercih edeceğim bilmiyorum. İkisinin incelemeleri ve yorumları da olumlu.
Arctic Freezer 34 eSports ile Cooler Master Hyper 212 arasında kaldım. Fiyatları birbirine çok yakın ancak hangisini tercih edeceğim bilmiyorum. İkisinin incelemeleri ve yorumları da olumlu.
Y Yener Mesut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #15 Selçuk Sercan dedi: Arctic Freezer 34 eSports ile Cooler Master Hyper 212 arasında kaldım. Fiyatları birbirine çok yakın ancak hangisini tercih edeceğim bilmiyorum. İkisinin incelemeleri ve yorumları da olumlu. Genişletmek için tıkla... CM 245 TL. Diğer soğutucu 300 TL. Fiyatları çok da yakın değil aslında.
Selçuk Sercan dedi: Arctic Freezer 34 eSports ile Cooler Master Hyper 212 arasında kaldım. Fiyatları birbirine çok yakın ancak hangisini tercih edeceğim bilmiyorum. İkisinin incelemeleri ve yorumları da olumlu. Genişletmek için tıkla... CM 245 TL. Diğer soğutucu 300 TL. Fiyatları çok da yakın değil aslında.