Arkadaşlar şu an elimde PSU bu var ama PCI Express kablosu 6+6 8 pin lazım bana dönüştürücü saglıklı olmaz yanar falan dediler 80 Bronze'li PSU önerir misiniz 8 pinli olsun yoksa dönüştürücü mü kullanayım.
Arkadaşlar şu an elimde PSU bu var ama PCI Express kablosu 6+6 8 pin lazım bana dönüştürücü saglıklı olmaz yanar falan dediler 80 Bronze'li PSU önerir misiniz 8 pinli olsun yoksa dönüştürücü mü kullanayım.
Nzxt C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750W 80+ Bronze Modüler Olmayan Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
2K bütçe ile bunu önerebilirim.
Üst güç kaynakları hakkında @Andar Han hocam daha iyi tavsiye verecektir.
Benim gözüm buna çarptı.
Nzxt C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750W 80+ Bronze Modüler Olmayan Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
2K bütçe ile bunu önerebilirim.
Üst güç kaynakları hakkında @Andar Han hocam daha iyi tavsiye verecektir.
Benim gözüm buna çarptı.
@803894 High Power Revo yüksek ihtimalle elinizdeki modelden daha iyi bir ürün. Sadece o fiyata deger mi? Henüz bir şey diyemiyorum.
Thermaltake Litepower; giriş seviye, düşük kaliteli, eski tip bir model. Hazır dönüştürücü de işin içine girmişken, en azından NZXT C750 Bronze alınabilir.