i5 9400F RTX 2060 PSU önerisi

803894

Centipat
Makaleler
1
Arkadaşlar şu an elimde PSU bu var ama PCI Express kablosu 6+6 8 pin lazım bana dönüştürücü saglıklı olmaz yanar falan dediler 80 Bronze'li PSU önerir misiniz 8 pinli olsun yoksa dönüştürücü mü kullanayım.

Bütçe nedir? Şu anda kullandığın kart nedir ki dönüştürücü takmak zorundasın biraz daha bilgi vermelisin sistem ile alakalı.

Bütçe nedir? Şu anda kullandığın kart nedir ki dönüştürücü takmak zorundasın biraz daha bilgi vermelisin sistem ile alakalı.

Şu an kullandıgım GTX1650 6 pin onu değiştirip RTX 2060 alacağım zaten bilgi verdim 32 GB RAM var bütçem 2-3K

2K bütçe ile bunu önerebilirim.
Üst güç kaynakları hakkında @Andar Han hocam daha iyi tavsiye verecektir.
Benim gözüm buna çarptı.

High Power almak istemiyorum malum PSU çok önemli bir parça kaliteli olsun istiyorum.

@803894 High Power Revo yüksek ihtimalle elinizdeki modelden daha iyi bir ürün. Sadece o fiyata deger mi? Henüz bir şey diyemiyorum.

Thermaltake Litepower; giriş seviye, düşük kaliteli, eski tip bir model. Hazır dönüştürücü de işin içine girmişken, en azından NZXT C750 Bronze alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…