i5 9400F + RTX 2060 sistem alınır mı?

Fena değil ama o işlemci o karta darboğaz yapabilir. Bir de 1X16 GB RAM sorun yaratabilir. Daha iyi performans için 2X8 önerilir.

Alternatif olarak şu sistemde ekran kartını 2060S işlemciyi 2700X veya 3600 yaparak alabilirsin. Kapıda ödeme bildiğim kadarıyla var.
kapıda ödeme yöntemi nakit olarak kullansak olurmu

Fena değil ama o işlemci o karta darboğaz yapabilir. Bir de 1X16 GB RAM sorun yaratabilir. Daha iyi performans için 2X8 önerilir.

Alternatif olarak şu sistemde ekran kartını 2060S işlemciyi 2700X veya 3600 yaparak alabilirsin. Kapıda ödeme bildiğim kadarıyla var.
Sistem çok güzel fiyatına göre ama sizce teknobiyotik güvenli mi daha önce şikayetler okumuştum da

Sistem çok güzel fiyatına göre ama sizce teknobiyotik güvenli mi daha önce şikayetler okumuştum da.
Güvenilir bir site. Sadece YouTube videoları ve yorumları bana itici geliyor. Alışveriş yapanlar genelde memnun.

Vatan gibi elden satış yapan yerler de dahil tüm yerlere ait şikayet bulabilirsiniz. Hiçbir satıcı kusursuz değildir.

Bu sistem alınır mı?
İ5 9400f yerine İ5 9600kf yada İ5 6000k alınır o ekran kartına. Ve B365M anakart var oda alınmaz. Çünkü mhz değeri düşük. Yani o mhz değeri ve ram mhz değeri yüksek olsa daha fazla fps alırsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı