Sistemim bu şekilde. AMD sisteme geçebilirim, DDR5 olabilir. Ama f/p, geçtiğime değer DDR4 sistem yükseltmesi de yapabilirim. İşlemci, anakart ve RAM için tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkürler.
İşlemci + anakart değişimi yapabilirsin elinde olanı da satarsın iyi bir yükseltme olur, kalan para ile de SSD alarak depolamanı yükseltirsin. DDR5'e geçmek istiyorsan daha fazla bütçe ayırman gerekiyor şu an çok pahalılar.
İşlemci + anakart değişimi yapabilirsin elinde olanı da satarsın iyi bir yükseltme olur, kalan para ile de SSD alarak depolamanı yükseltirsin. DDR5'e geçmek istiyorsan daha fazla bütçe ayırman gerekiyor şu an çok pahalılar
Epey - Asus TUF Gaming B550M-Plus - Asus TUF Gaming B550-Plus - Asus TUF Gaming B550M-E - Asus TUF Gaming B550M-E WiFi özellik ve fiyat karşılaştırması
Epey - Asus TUF Gaming B550M-Plus - Asus TUF Gaming B550-Plus - Asus TUF Gaming B550M-E - Asus TUF Gaming B550M-E WiFi özellik ve fiyat karşılaştırması
Ekran kartını yeni aldım sayılır biraz takılıcam bu şekilde. Anakart için çok kararsızdım b550m plus wifi modelini 2500 e buldum garantisi var alsam mı bilemedim. İşlemcide 5600 ü 5600x seviyesinde yani 4.4 veya 4.5 stabil kullanma niyetim var.
Doğrusu bende bu şekilde düşündüm ilk ama malum ekonomi şartları almadığın her şey gün geçtikçe daha çok uzaklaşıyor. Enflasyonla mücadele için alım yapmak lazım.