Merhaba. Bugün bilgisayar topladım monitör dahil 5200 tuttu. Neyse parçalar takıldı BIOS'a açıldı süper gidiyordum kapattım SSD'yi takarken ana karttaki CLEAR_CMOS a dokundu elim ve sistem bir daha açılmadı BIOS'ta açılmıyor gop hatası veriyor F1 ve F2 kombinasyonları hiç işe yaramadı.
Pili çıkarıp taktım yine çözüm yok.
Sistem: i5 9400F.
RAM: 8 GB 2400MHz.
Ekran kartı: MSI RX570.
Anakart: MSI H310'a Pro.
Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi? Sitede bunu andıran konu var fakat böylesi yok. Şimdiden teşekkürler.
Problem değişim ile çözülmüştür (konu kilit)
Virüslü diye tahmin ettiğimiz ssd yi taktıktan sonra böyle problem yaşadık gop hatası verdi kendi kendine reset atmaya başladı ancak sorun anakarttaymış tahminimizde virüsten dolayı bios falan gitti. Birebir Anakart değişimi yaptık şuan win10 kuruyorum.
Değişen anakartta Bios açılmadığı için hiç bir güncelleme veya boot yapılmıyor yani bu hatayı ekran kartından vermeyebiliyor anakart hatası da olabiliyormuş.
Pili çıkarıp taktım yine çözüm yok.
Sistem: i5 9400F.
RAM: 8 GB 2400MHz.
Ekran kartı: MSI RX570.
Anakart: MSI H310'a Pro.
Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi? Sitede bunu andıran konu var fakat böylesi yok. Şimdiden teşekkürler.
Problem değişim ile çözülmüştür (konu kilit)
Virüslü diye tahmin ettiğimiz ssd yi taktıktan sonra böyle problem yaşadık gop hatası verdi kendi kendine reset atmaya başladı ancak sorun anakarttaymış tahminimizde virüsten dolayı bios falan gitti. Birebir Anakart değişimi yaptık şuan win10 kuruyorum.

Dosya Ekleri
Son düzenleme: