i5 9400F sistem alınır mı?

Bütçe
4600-5200 TL
RAM konusunda butceyi cok hafif asip 3000MHz alabilirseniz bence daha iyi olabilir. İslemciye gelecek olursakta eger azicik olsa dahi render yapacaksaniz, gene 200-250TL arttirip R5 3600 almaniz daha iyi olabilir fakat eger AMD islemci alacaksaniz sizdebilirsiniz ki anakarti degistirmeniz gerekecek. Ha i5 9400F kotu bir islemci mi? Bana sorarsaniz çok da kotu degil.

En fazla 5200 TL

Öncelikle işlemcin 9400F, piyasada ki en iyi f/p ürünlerinden biridir. Yeri gelir R5 3600, R5 3500X ile yarışır. İşlemciden korkma yani. 500+80 Bronz vs. bir psu bu sisteme yeterli olacaktır.
Sadece bugünü düşünmek olmaz. i3 dediğin işlemciler 4 çekirdekten oluşuyor. Sence ne kadar gelecek vaat edebilir ki? Üstelik aralarında uçurum fark yokken. 9400F, örnek veriyorum i3 10100'den kat be kat daha mantıklı bir seçenektir.

Sağolun, teşekürler.O zaman kasaya harddisk eklenmeyecek.Siz sadece SSD olsun diyorsunuz.Öyle mi ?

H.

Sağ olun, teşekkürler. O zaman kasaya harddisk eklenmeyecek. Siz sadece SSD olsun diyorsunuz. Öyle mi?

Hocam benim attığım sistemi HyperX Fury SSD yapıp kasayı değiştirirsen ve PSU'yu 500W 80+ ya da 600W 80+ yaparsan çok verimli bir sistem olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…