i5-9400F sistem aniden yavaşladı

MRGBoys

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
►Kasa: Rampage Carısma Mesh
►Anakart: Asus Prime H310M-K
►Monitör: AOC 24 G2460VQ6 1ms 75Hz FreeSync
►Ekran kartı: Sapphire RX5500XT Pulse 8GB
►İşlemci: Intel I5-9400f
►RAM: Crucial (2x8GB) Ballistix DDR4 2666MHz
►Depolama (SSD): Samsung SSD 860EVO 250GB , Samsung SSD 860EVO 1TB
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarım aniden yavaşladı Opera'da sekmeleri açınca ses aniden yükseliyor ve kasma olduğu belli oluyor, eskiden böyle bir şey yoktu. Açılırken daha geç açılmaya başladı. Sorun ne olabilir? FPS düşüşü yaşamadım.

Rampage carısma mesh, ASUS Prime H310M-K, AOC 24 G2460VQ6 1ms 75Hz FreeSync, Sapphire RX 5500 XT Pulse 8 GB, Intel i5-9400F, Crucial (2x8GB) Ballistix DDR4 2666MHz,(SSD): Samsung SSD 860EVO 250GB, Kingston 480GB A400 serisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • 1. Format atmayı denedim mi?
  • 2. Window+R tuşuna basarak çıkan pencereye "msconfig" yazıp başlangıçta çalışanları devre dışı bıraktın mı?
  • 3. Anti-Virüs olarak kullandığın bir program var mı? Varsa tarama yaptın mı?

Genel olarak bu tür kasmalarda format atmak çok işe yarıyor. Ben oyun ve belgelerimi "D" diskinde saklıyor "C" diskine format atıyorum böyle durumlarda.

• 1. format atmayı denedim mi?
  • 2. window+r tuşuna basarak çıkan pencereye "MSConfig" yazıp başlangıçta çalışanları devre dışı bıraktın mı?
  • 3. Anti-Virüs olarak kullandığın bir program var mı? Varsa tarama yaptın mı?

Genel olarak bu tür kasmalarda format atmak çok işe yarıyor. Ben oyun ve belgelerimi "D" diskinde saklıyor "C" diskine format atıyorum böyle durumlarda.

2022 Eylül'de format atmıştım o zamandan bu yana sadece dersler için kullanıyorum. Bir şey indirirsem de ya Steam'den ya da Epic Games'ten indiririm. Asla internetten bir şey indirmem ya da tıklamam zaten 1 ay önce Kaspersky ile tam tarama yapmış bir şey çıkmadı. Virüs olduğunu sanmıyorum. Disklere baktım healty iyi gösteriyor. Yazma okumada sorun yok. Ms Config gibi tüm ayarları PC'yi formatta yapmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı