S SupremeMB Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Temmuz 2020 #1 Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem topladım fakat Bluetooth kısmına girince aç kapa tuşu yok. Aygıt yöneticisine girince Bluetooth yok. Bunu aygıt yöneticisine nasıl eklerim? Teşekkürler. Sistemim: NVIDIA GTX 1650 Super. 16 GB DDR 4 RAM. Intel® Core™ i5 9400F. Gigabyte B365M. 240 GB 550/530 SATA SSD. Samsung 27" 4ms 75Hz FreeSync monitör.
Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem topladım fakat Bluetooth kısmına girince aç kapa tuşu yok. Aygıt yöneticisine girince Bluetooth yok. Bunu aygıt yöneticisine nasıl eklerim? Teşekkürler. Sistemim: NVIDIA GTX 1650 Super. 16 GB DDR 4 RAM. Intel® Core™ i5 9400F. Gigabyte B365M. 240 GB 550/530 SATA SSD. Samsung 27" 4ms 75Hz FreeSync monitör.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.301 Makaleler 42 Çözümler 274 29 Temmuz 2020 #2 Anakartta dahili Wi-Fi/Bluetooth modülü yoksa sonradan USB ile ya da dahili Bluetooth modülü takmalısınız. Artı 0 Eksi
Anakartta dahili Wi-Fi/Bluetooth modülü yoksa sonradan USB ile ya da dahili Bluetooth modülü takmalısınız.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 29 Temmuz 2020 #3 O anakartta WI-FI yok. Bu sebeple Bluetooth da yok. Adaptör kullanıyorsanız o Bluetooth desteklemiyor olabilir. Artı 0 Eksi
O anakartta WI-FI yok. Bu sebeple Bluetooth da yok. Adaptör kullanıyorsanız o Bluetooth desteklemiyor olabilir.
KS KS S SupremeMB Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Temmuz 2020 #4 Ben Bluetooth ile ses aktarımı yapacaktım fakat bu özellik yokmuş. Peki başka hangi yöntemle ses aktarabilirim? Mesela telefonun hoparlorüne? Artı 0 Eksi
Ben Bluetooth ile ses aktarımı yapacaktım fakat bu özellik yokmuş. Peki başka hangi yöntemle ses aktarabilirim? Mesela telefonun hoparlorüne?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 29 Temmuz 2020 #5 Şu işinizi görebilir. Android telefonunuzu hoparlör olarak kullanma Android telefonunuzu nasıl bilgisayar hoparlörüne dönüştüreceğinizi anlattık. www.ensonhaber.com Artı 0 Eksi
Şu işinizi görebilir. Android telefonunuzu hoparlör olarak kullanma Android telefonunuzu nasıl bilgisayar hoparlörüne dönüştüreceğinizi anlattık. www.ensonhaber.com
KS KS S SupremeMB Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Temmuz 2020 #6 Kayseri Mantısı dedi: Şu işinizi görebilir. Android telefonunuzu hoparlör olarak kullanma Android telefonunuzu nasıl bilgisayar hoparlörüne dönüştüreceğinizi anlattık. www.ensonhaber.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. İyi günler. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Şu işinizi görebilir. Android telefonunuzu hoparlör olarak kullanma Android telefonunuzu nasıl bilgisayar hoparlörüne dönüştüreceğinizi anlattık. www.ensonhaber.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. İyi günler.