Steo Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 339 Çözümler 3 Yer DÜNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #11 The Prodigy dedi: Uyumlu olmama ihtimalleri var. Burada aynısı var. GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Farklı değildir değil mi ramin üstündeki etiketten buldumda orda bu gözükmüyor.
The Prodigy dedi: Uyumlu olmama ihtimalleri var. Burada aynısı var. GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Farklı değildir değil mi ramin üstündeki etiketten buldumda orda bu gözükmüyor.
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.765 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 18 Haziran 2023 #12 Steo dedi: Farklı değildir değil mi ramin üstündeki etiketten buldumda orda bu gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Aynı RAM hocam. Zamanında araştırmıştım, G.Skill'in başka kırmızı RipjawsV 3000 MHz CL16 RAM modeli yok.
Steo dedi: Farklı değildir değil mi ramin üstündeki etiketten buldumda orda bu gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Aynı RAM hocam. Zamanında araştırmıştım, G.Skill'in başka kırmızı RipjawsV 3000 MHz CL16 RAM modeli yok.
Steo Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 339 Çözümler 3 Yer DÜNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #13 The Prodigy dedi: Aynı RAM hocam. Zamanında araştırmıştım, G.Skill'in başka kırmızı RipjawsV 3000 MHz CL16 RAM modeli yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam aldım elime ulaştı söylemeseydiniz farklı marka ram alacaktım.
The Prodigy dedi: Aynı RAM hocam. Zamanında araştırmıştım, G.Skill'in başka kırmızı RipjawsV 3000 MHz CL16 RAM modeli yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam aldım elime ulaştı söylemeseydiniz farklı marka ram alacaktım.