i5 9400F sistem macOS Catalina 10.15.5 kapanmıyor

AspenDos

Hectopat
Daha fazla  
Hackintosh Catalina 10.15.5 sistemi kapat ya da yeniden başlat dediğimde bütün işlemler kapanıyor fakat arka plan kalıyor bilgisayar kapanmıyor. Çözümü nedir?
Sistemim: MB: Gigabyte Z390-D GPU: ASUS RX 580 ROG STRIX 8 GB CPU: Intel i5-9400F.

Kullandığınız imajlar Clover ise işlemciniz ile aynı veya yakın olan SMBIOS'ları deneyin. Eğer OpenCore ise @Erdinç Eren Alan 0 OpenCore kategorisinde sorunun için konu açabilirsin. @AspenDos eğer sen de OpenCore kullandıysan diğer USB portlarında sistemi bootlamayı dene. Bir de Intel configlerinden bir tanesini kullanıyorsun, değil mi?

Kullandığınız imajlar Clover ise işlemciniz ile aynı veya yakın olan SMBIOS'ları deneyin. Eğer OpenCore ise @Erdinç Eren Alan 0 OpenCore kategorisinde sorunun için konu açabilirsin. @AspenDos eğer sen de OpenCore kullandıysan diğer USB portlarında sistemi bootlamayı dene. Bir de Intel configlerinden bir tanesini kullanıyorsun, değil mi?
Evet dostum Intel configlerden bir tanesini kullanıyorum ve kullandığım imaj Clover. Diğer bütün portlardan bootu denedim olmuyor. Hatta macOS'un EFI'sinin içindeki boot ve Clover'i sildim USB'dekini attım yine düzelmedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı