i5 9400F sistem mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

llzengll

Femtopat
İyi akşamlar arkadaşlar. i5 9400F GTX1660S G.Skill 16 GB RAM Power BOOST500W 512 GB SSD (marka hatırlayamadım) sisteme sahibim. Bilgisayarı açınca ara sıra bilgisayarda mavi ekran hatası alıyorum. Hata adı 'Video_Memory_ MANAGEMENT_ INTERNAL hatasını alıyorum. Oyun oynarken falan almıyorum sadece bilgisayarı açınca alıyorum nedeni nedir? Forumlarda gezdiğimde anlamadım. Pek bilgim yok o konularda. Bana yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oluşan minidump dosyanızı paylaşır mısınız? Ek olarak PSU pek tekin gözükmedi gözüme yine de önce siz dosyaları paylaşın.

Oluşan minidump dosyanızı paylaşır mısınız? Ek olarak PSU pek tekin gözükmedi gözüme yine de önce siz dosyaları paylaşın.

öncelikle geç cevap verdiğim için özür dilerim. vizeler falan derken aklımdan çıkmıs kusura bakamyın.

bu olsa gerek
Galiba ekran kartı ile ilgili ama Minidump Dosyalarını Paylaşın

PSU ile alakalı da olabilir.

Paylaştım hocam bilginiz, fikriniz varsa yardımcı olur musunuz ?

Ekran kartı sürücülerini güncelle.

En başta DDU ile var olan ekran kartı sürücünü sil. Sonra aşağıya bıraktığım sürücüyü indir.

DDU rehberi.
DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi | Technopat Sosyal

Sürücü.

"sfc /scannow" rehberini uygula.
SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal

BIOS güncelle.

Vanguard kaldır.
Easy Anti-Cheat kaldır.

Ekran kartına ve monitöre dönüştürücü ile mi bağlıyorsunuz?

Eğer tekrar mavi ekran alırsanız minidump dosyanı paylaş.

Ekran kartı sürücülerini güncelle.

En başta DDU ile var olan ekran kartı sürücünü sil. Sonra aşağıya bıraktığım sürücüyü indir.

DDU rehberi.
DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi | Technopat Sosyal

Sürücü.

"sfc /scannow" rehberini uygula.
SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal

BIOS güncelle.

Vanguard kaldır.
Easy Anti-Cheat kaldır.

Eğer tekrar mavi ekran alırsanız minidump dosyanı paylaş.
GeForce experience kullanıyorum. Dün güncelleme varmış güncelledim o yeterli olur mu ?

Ekran kartın sürücün güncellediyse sıkıntı yok. Zaten NVIDIA uygulaması bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Mavi ekran sorununuz çözüldü mü acaba?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı