i5 9400F sistem nasıl?

Bütçe
5000
Arkadaşlar itopyada tek kasayı toplatıp alacağım ve stoklarında şu anda 3600 - 3500X - 3300X hiç biri stokta yok. Bende ondan dolayı intel'e yöneldim.

Eğer K serisi işlemci almıyorsanız AMD almanız daha mantıklı, 6 yerine 12 izlekli 3600'ü almalısınız. Vatan fiyatları biraz uçuk gerçi AMD için. İntel satmıyor diye mi AMD'yi bu kadar yükseltmişler anlamadım.

Eğer stoklarda hiç AMD yoksa, 9400f 3600'den çok çokta aşağılarda bir işlemci değil performans olarak fakat o işlemciler için(intel 9000) alacağınız anakartların soket desteği bitmiş durumda yani yeni intel işlemciler farklı sokete çıkıyor. B450-550 anakartlar ise 4. nesil Ryzen destekleyecek. Yarın öbür gün güncelleme yapmak isterseniz AMD cebinizi rahatlatacaktır bu açıdan.

Önerileriniz için teşekkürler. Anakart olayı hakkında bilgim vardı. Dediğim gibi tek bir yerden kasa toplamak istiyorum. İtopyada ise ryzen 3500 3500x 3600 yok. 3100 pek içime sinmedi.

Önerileriniz için teşekkürler. Anakart olayı hakkında bilgim vardı. Dediğim gibi tek bir yerden kasa toplamak istiyorum. İtopyada ise ryzen 3500 3500x 3600 yok. 3100 pek içime sinmedi.

Sizi iyi anlıyorum. 9600K ya da KF varsa almanız daha mantıklı olur fakat o sitelerde fiyatları nasıldır bilemem.1500 liraya kadar 9600K bulunuyordu 1 hafta önce baktığımda, açıkçası K serisi intel işlemciler gayet iyi tüm eleştirilere rağmen takır takır 5 GHz'e çıkıyorlar.

Sonuç olarak 9400F alırsanız yine kötü bir işlemci almıyorsunuz. Sadece en iyi seçenek değil intel'in gereksiz cimriliğinden dolayı, hypertreading eklememişler işlemciye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…