i5 9400F sistem nasıl?

O sistemi almanızı kesinlikle tavsiye etmem ryzen 5 3600 sistem toplayın daha iyi hem geleceğe yatırımda yaparsınız

Ben fanboy değilim R5 3600X i7 9700K'yı geçiyor fiyat ne hiçbir şey üstüne üstlük bir de Intel 9. nesillerin çekirdek sayısı az.Sizin yaptığınızda bilmediğiniz konulara yazmak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Fanboysun kabul et. Ayrıca AMD Ryzen 5 3600 i5 9400F ile bile kafa kafa ve i5 9400F 1300TL civarı Ryzen 5 3600 1500TL civarı.

Son düzenleme:
Ryzen topla daha iyi olur.
Arkadaşlar niye tavsiye veriyorsunuz cidden anlayamıyorum.Ben size kasarmı diyorum.Siz bana düzen al diyorsunuz.Yanıtların yüzde 50'si tavsiye olmuş.Lütfen söylermisiniz orta ayarlarda kasmadan oynatırmı?
Arkadaşlar niye tavsiye veriyorsunuz cidden anlayamıyorum.Ben size kasarmı diyorum.Siz bana düzen al diyorsunuz.Yanıtların yüzde 50'si tavsiye olmuş.Lütfen söylermisiniz orta ayarlarda kasmadan oynatırmı?
*Ryzen*

*Ryzen*
Dedimya Full ayarlarda bile oynatır Intel i5 9400F çok iyi bir işlemci GTX 1650 ile çok iyi ikili olurlar 2K bile oyun oynarsın.

Çoklu çekirdek performansında 9700K'ya OC yapsan bile geçemiyor sende Intel fanboy.

Daha sonra sistemle uğraşmayın diye tavsiye veriyoruz. Yarın öbür gün güncelleme yapmak isteyeceksiniz olmayacak. Ayrıca anakartın da elle tutulur bir yanı yok. Kasa ve PSU desen Rampage... Hadi kasanın yine gideri var önü mesh ve güzel bir model gibi ama güç kaynağı tehlikeli bir güç kaynağı olduğu için problemler çıkaracak, yine para yatırmanız gerekecek.

Sorunuzun cevabı tabii ki evet. İşlemci ve ekran kartı bu oyunlar için yeterli, ultra için bile yeterli. Aşağıdaki videoda da var zaten. Bulamadığınız oyunları aynı şekilde YouTube'a 1660 Super + i5 9400f oyun ismi yazarak görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…