i5 9400F sistem satılıp Xbox Series S alınır mı?

medqee

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi PC'yi satıp Xbox Series S almak istiyorum sizce mantıklı mı?

PC bileşenleri:
i5 9400F.
Prime H310M-E r2.0
MSI GTX 1050 Ti Gaming.
8 GB RAM.
256 GB M.2 SSD.

Oyun oynanacaksa mantıklı ama PC kullanıcıları çoğu zaman konsola alışamıyor PC satıp konsol alıp sonra satıp tekrar PC alan çok kişi var iyi düşünmeniz lazım. Şahsen ben upgrade etmeye çalışırdım.

Upgrade bu dönemde çok pahalı değil mi ama 1650 Super 6K falan.

Xbox konsol oyunlarını Xbox Game Pass'ta oynayabiliyorsunuz. Ayrıca bildiğim kadarıyla Xbox oyun kolu alıp bilgisayara da bağlayabiliyorsunuz. Bir nevi bilgisayarda Xbox gibi oluyor. Yanlışım varsa düzeltin

benim pc forza horizonda 30 fps açmazki
Xbox konsol oyunlarını Xbox Game Pass'ta oynayabiliyorsunuz. Ayrıca bildiğim kadarıyla Xbox oyun kolu alıp bilgisayara da bağlayabiliyorsunuz. Bir nevi bilgisayarda Xbox gibi oluyor. Yanlışım varsa düzeltin

Bir de PC içinde Game Pass var aslında düşündüm ekran kartım falan yetersiz kalıyor oyunlar için.

Oyun konsolunda grafikler falan daha yüksek olur ve hiç kasmaz fakat CS:GO, Valorant gibi oyunlar Xbox'ta var mı bilmiyorum varsa da oynanamaz.

benim pc forza horizonda 30 fps açmazki

Bir de PC içinde Game Pass var aslında düşündüm ekran kartım falan yetersiz kalıyor oyunlar için.
Sistemimi satıp series x aldım 7 8 ay boyunca oynamadığım oyun kalmadı.
Fakat etrafımda hiç kimsede konsol olmadığı için bi yerden sonra keyif alamamaya başladım.
4k oyun oynuyorsun ama yanlız.
O yüzden iyi düşün arkadaşlarınla oyun oynaman kısıtlanabilir

Upgrade bu dönemde çok pahalı değil mi ama 1650 Super 6K falan.
Artık 1660 SUPER 6k filan dostum. Ekran kartı fiyatları düşüyor. XBOX Series S muadili GTX 1650S-GTX 1660 olması gerek. RX 6500 XT 3700 küsür gibi fiyatlara düşüyor. GTX 1660 6k'lara, RTX 3050 de 6200 küsür gibi fiyatlara düşüyor. RTX 3050 alırsan DLSS UQ açarak performansını daha da arttırırsın.

Ben zaten tekli oyunlardan daha çok zevk alıyorum çünkü hiç arkadaşım yok Online oyunlarda da sıkılmaya başladım.

Bir de Xbox'ı PC olarak da kullananılabiliyormuş tarayıcı YouTube falan açıyor.

Eğer yalnız oynamaktan sıkılırsam Xbox'ı olan arkadaşlarım var onlarla Online oynabiliyorum değil mi?
Bir de benim PC'yi satsam kaç k tutarki 7K falan tutar herhalde.

Son düzenleme:

Bilgisayardan kat kat daha iyi oyun konusunda netlix YouTube Twitch(yayın açabiliyosun tek tuşla) oyunlar fazlasıyla ucuz ve farklı yöntemlerle oyun alabiliyorsun konsolum kaldıracak mı korkusu yok illaki açıcak o oyunu gibi gibi bir sürü artısı var ama dediğim gibi 7 8 ay sonra bir bıkkınlık geldi şahsen bana bir de çalışmaya başlayınca bilgisayara ihtiyaç duymaya başladım onunda etkisi oldu.
Online oynayabiliyorsun hocam hatta bazı oyunlar cross play onları pc ile bile oynayabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…