i5 9400F sistem siyah ekran hatası

Poolman

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarım da siyah ekran yarası var. (sistem özellikleri aşağıda yazıyor.) Açılırken sorun yok, şifre girip masaüstüne girerken siyah ekran geliyor sadece mouse var başka hiçbir şey yok. Kısayol tuşuyla Görev Yöneticisi vs. açılıyor on dakika kadar sonra masaüstü geliyor. Bu arada NVIDIA Denetim Masası açılmıyor sebebini bilmiyorum açmaya çalışınca masaüstü donuyor.

Sistemim şu:
GTX 1050 Ti 4 GB.
i5 9400F.
8 GB RAM.
256+256 GB SSD.
H310M Pro.

benim eski pcde olmuştu ramı sokup taktığımda düzelmişti yapması çok kolay internetten izleyebilirsin

benim eski pcde olmuştu ramı sokup taktığımda düzelmişti yapması çok kolay internetten izleyebilirsin
Hatayı aldıktan sonra bir internet kafeye götürerek format attırdım geçer dediler geçmedi. Ramle pek alakalı değil bence ama deneyeceğim.

Hatayı aldıktan sonra bir internet kafeye götürerek format attırdım geçer dediler geçmedi. Ramle pek alakalı değil bence ama deneyeceğim.
internet kafeden format attırma ben attırmıştı driverleri eksik kurmuşlar o zamanlar pcden çok anlamıyordum 3 kere gidip geldik sağlam bi pcciye götür tanıdık falan varsa

internet kafeden format attırma ben attırmıştı driverleri eksik kurmuşlar o zamanlar pcden çok anlamıyordum 3 kere gidip geldik sağlam bi pcciye götür tanıdık falan varsa
Driverlarda sorun yok. götürdüğüm yer tanıdık zaten ekran kartında sorun olabileceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…